Porting Question

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
scots
Posts: 236
Joined: Fri Dec 19, 2008 6:26 pm
Location: Raleigh, NC
Contact:

Porting Question

Post by scots » Mon Jan 19, 2009 9:45 pm

I've been an ooma customer for about a month now. So far I've been very impressed with the service, and it's worked great. I just logged into the Lounge, paid an annual payment for Premier, and also started the number porting process. I kinda like the number I currently have with ooma, and when I looked a day or two ago ooma was no longer showing any phone numbers left in Raleigh, NC. They have numbers in surrounding towns (which aren't long distance calls), but it wasn't showing any in Raleigh.

My question is...

When my number port occurs, can I retain my current ooma phone number, have it moved to my second line, and make the number that's going to port over my line 1 number?

frenchcamp49er
Posts: 167
Joined: Thu Jan 08, 2009 8:42 pm

Re: Porting Question

Post by frenchcamp49er » Mon Jan 19, 2009 9:58 pm

I'd also like to know the answer to the above question.
Customer Since: January 2009
Ooma Hardware: Ooma Hub/Scout; Telo 04/02/10
Ooma Service: Premier Lifetime (Since December 2009)

User avatar
Bobby B
Ooma Moderator
Posts: 1457
Joined: Mon Feb 18, 2008 8:41 pm
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: Porting Question

Post by Bobby B » Mon Jan 19, 2009 10:01 pm

Yep, you can use your current ooma phone number as your secondary phone number when the port completes. I'll add a note to your port request support ticket with your request.
Bobby B

scots
Posts: 236
Joined: Fri Dec 19, 2008 6:26 pm
Location: Raleigh, NC
Contact:

Re: Porting Question

Post by scots » Mon Jan 19, 2009 10:21 pm

Thanks Bobby! You're awesome!

Post Reply