Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
#50646 by caseybea
Tue Mar 16, 2010 9:27 pm
I ported my line from AT&T to ooma a *month* ago.

My outbound caller-ID still does not show my name. I know some of the people I call are not answering because of it.

Other vendors can get caller-ID set up in a matter of days at the most. Why is this not yet working with Ooma? I am annoyed, frustrated, and my call today was "escalated to level 2 technicians who will call me back within 24-48 hours". Oh-- goody.
#50753 by Zindar
Thu Mar 18, 2010 10:24 am
mezzy316 wrote:Since this is getting me absolutely nowhere, I think it's time to call the FCC.
...
let's see what the FCC can do.
Has the FCC taken action yet?
#50759 by Groundhound
Thu Mar 18, 2010 11:24 am
Zindar wrote:
mezzy316 wrote:Since this is getting me absolutely nowhere, I think it's time to call the FCC.
...
let's see what the FCC can do.
Has the FCC taken action yet?

Hopefully mezzy316 will update us here, but he/she did post an update on another forum after complaining to the FCC about AT&T: http://www.dslreports.com/forum/r23823320-Re-Other-Ooma-Outbound-Caller-ID-Not-Working
#51120 by mezzy316
Tue Mar 23, 2010 7:48 am
As you see by this thread and the one on DSL Reports, my Outbound CID showed Null, Null for about six months. Ooma was doing what they could, but from everything I've learned, it's the responsibility of the carrier on the terminating end of the call to look up and display the CID. When I ported my number from AT&T, they wiped my name from their database, hence the reason it showed up as Null, Null. In order from my name to reappear, they would have to pay an outside vendor to get the new CNAM info, and they weren't doing it.

I went to the FCC web site and filed a complaint against AT&T for this very thing. About 7-10 days later it was fixed. I find it hard to believe that it's a coincidence. Not sure if that will work for everyone, but it worked for me. Keep in mind AT&T is the primary carrier in my area and is the carrier I ported from. Your situation may be different.
#51222 by caseybea
Wed Mar 24, 2010 11:37 am
Yay. Now on a month and a half since my port. Still no outbound caller id.

Support call to ooma went into a black hole. As usual.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests