New to OOMA Help with Alarm System

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: New to OOMA Help with Alarm System

Post by lbmofo » Sat Apr 13, 2013 1:22 pm

jgmace wrote:After thinking about this, If I feed ooma dial tone to the same place as AT&T it should work, right?
That's logical. It will at leat get the call outs to the call logs but as to whether the handshake works or not, that's a different story.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

murphy
Posts: 7174
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: New to OOMA Help with Alarm System

Post by murphy » Sat Apr 13, 2013 2:06 pm

jgmace wrote:After thinking about this, If I feed ooma dial tone to the same place as AT&T it should work, right?
Yes, as long as the incoming AT&T wires have been disconnected.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply