cannot enter prompts after connected

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
stumpy
Posts: 41
Joined: Wed Feb 03, 2010 11:09 pm
Location: Nashville, TN

cannot enter prompts after connected

Post by stumpy » Sat Nov 10, 2012 6:03 pm

All of a sudden, after upgrading to HD2 handsets, I am unable to enter prompt numbers.....nothing takes.
Any ideas how to fix this?
Thanks

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: cannot enter prompts after connected

Post by lbmofo » Sat Nov 10, 2012 6:17 pm

They just don't display. Try pressing a bit longer? They should take.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

stumpy
Posts: 41
Joined: Wed Feb 03, 2010 11:09 pm
Location: Nashville, TN

Re: cannot enter prompts after connected

Post by stumpy » Sat Nov 10, 2012 6:45 pm

It doesn't display, but that's not a concern for me. I'll try holding the # button down longer next time and see if that works.

Thanks

Post Reply