Bluetooth Adapter Issue

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
mwindeler
Posts: 3
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:00 pm

Bluetooth Adapter Issue

Post by mwindeler » Wed Aug 01, 2012 2:14 pm

Ever since installing the bluetooth adapter, I'm having trouble. Intermittently, if I call either the paired cellphone or the home Ooma line, both will go immediately to voicemail as if they are off. The cellphone is an iPhone 3GS. If I turn off bluetooth, both phones take incoming calls fine on their respective numbers. I can't figure out what's going on - any ideas?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Bluetooth Adapter Issue

Post by lbmofo » Wed Aug 01, 2012 2:27 pm

If you have Ooma bluetooth adapter, then delete the current setup and start over again and see: https://www.ooma.com/app/support/bluetooth-setup-guide
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

mwindeler
Posts: 3
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:00 pm

Re: Bluetooth Adapter Issue

Post by mwindeler » Wed Aug 01, 2012 2:43 pm

That's how I set it up...are you saying that there is a benefit to deleting and redo'ing? Or are you just sending me the setup guide in case I didn't do it properly? I followed this guide so I did set it up properly.

Thanks..

lbmofo wrote:If you have Ooma bluetooth adapter, then delete the current setup and start over again and see: https://www.ooma.com/app/support/bluetooth-setup-guide

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: Bluetooth Adapter Issue

Post by thunderbird » Wed Aug 01, 2012 2:50 pm

mwindeler wrote:Ever since installing the bluetooth adapter, I'm having trouble. Intermittently, if I call either the paired cellphone or the home Ooma line, both will go immediately to voicemail as if they are off. The cellphone is an iPhone 3GS. If I turn off bluetooth, both phones take incoming calls fine on their respective numbers. I can't figure out what's going on - any ideas?
Using an externally powered USB hub has helped some people with this problem in the past.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Bluetooth Adapter Issue

Post by lbmofo » Wed Aug 01, 2012 3:06 pm

Yes, asking to re-do to see if problem goes away.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply