Play button not blinking

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
gsmarshall
Posts: 2
Joined: Thu Apr 16, 2009 4:45 pm

Play button not blinking

Post by gsmarshall » Thu Apr 16, 2009 4:50 pm

I set up my Ooma hub today and everything is working great except that the play button doesn't blink when there are new messages. The brightness is turned up all the way. Is there a something I can do to fix this?

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Play button not blinking

Post by WayneDsr » Thu Apr 16, 2009 4:59 pm

There are a few others complaining of this issue. I just called, left a voicemail and the play button did not blink. I'm going to guess this is a network wide issue.

Wayne

murphy
Posts: 7208
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Play button not blinking

Post by murphy » Thu Apr 16, 2009 5:52 pm

Just used my cell phone to leave a message and the button is blinking just like it is supposed to.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Play button not blinking

Post by WayneDsr » Thu Apr 16, 2009 6:23 pm

I just power cycled ooma but still no voicemail notification. Get it in my email ok, though.

Wayne

frenchcamp49er
Posts: 167
Joined: Thu Jan 08, 2009 8:42 pm

Re: Play button not blinking

Post by frenchcamp49er » Thu Apr 16, 2009 6:45 pm

Same thing here, I still get the text message.
Customer Since: January 2009
Ooma Hardware: Ooma Hub/Scout; Telo 04/02/10
Ooma Service: Premier Lifetime (Since December 2009)

User avatar
Dennis P
Ooma Moderator
Posts: 1858
Joined: Fri Apr 25, 2008 9:09 am
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: Play button not blinking

Post by Dennis P » Thu Apr 16, 2009 10:23 pm

Thanks for reporting this. We will investigate.

User avatar
Dennis P
Ooma Moderator
Posts: 1858
Joined: Fri Apr 25, 2008 9:09 am
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: Play button not blinking

Post by Dennis P » Thu Apr 16, 2009 10:36 pm

Problem is now fixed.

funone46
Posts: 145
Joined: Tue Feb 24, 2009 1:47 pm

Re: Play button not blinking

Post by funone46 » Fri Apr 17, 2009 3:14 am

Mine was blinking for the last 24 hours. But no msg was listed in the lounge? I just stopped this morning
Ooma customer since Febuary 2009 - savings so far $ 1000.00
Ooma hardware Hub/Scout
LIFETIME PREMIER MEMBER

gsmarshall
Posts: 2
Joined: Thu Apr 16, 2009 4:45 pm

Re: Play button not blinking

Post by gsmarshall » Fri Apr 17, 2009 3:57 am

I called my home phone from my cell phone this morning and the play button is working fine now. Thanks.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Play button not blinking

Post by WayneDsr » Fri Apr 17, 2009 5:54 am

Yep, mine is working now too. Thanks ooma!

Wayne

Post Reply