Scout Voicemail

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
hamoper
Posts: 14
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:54 pm

Scout Voicemail

Post by hamoper » Fri Jan 06, 2012 3:15 pm

During the last few weeks our scout unit is not playing back voice messages that are left. The only way to hear them is to dial the phone number and listen on the handset. We have ooma premier service and this is on a second line. It was working fine before, now it's not. I have checked the volume and it is up all the way. Any Ideas for a remedy?? :cry:

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Scout Voicemail

Post by lbmofo » Fri Jan 06, 2012 3:41 pm

In case you haven't, try power cycling?
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

hamoper
Posts: 14
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:54 pm

Re: Scout Voicemail

Post by hamoper » Mon Jan 16, 2012 3:58 pm

Yup, tried power cycle but with negative results...

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: Scout Voicemail

Post by thunderbird » Mon Jan 16, 2012 4:13 pm

hamoper wrote:Yup, tried power cycle but with negative results...
You may have a bad speaker.

But try this first:

Notice that you can do a factory reset of the Scout also.

Hub and/or Scout factory reset sequence:

1) Remove the power for the Ooma device.
2) Hold down the Ooma tab [blue light] and connect the power. Hold for 30 seconds until all the lights start flashing.

Once the lights stop flashing, release the Ooma tab and the device will reset to factory settings.

Some people say they have to do the reset several times in a row before they have success.

Post Reply