Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
#91368 by random1
Mon Jan 02, 2012 8:06 am
I'm in the same boat - Ver. 3.0.4, iPhone 4s, iOS5, and app has no audio, hangs for a bit, and crashes. For people who reverted to the previous version, is there any way to do this if you don't have the phone backup?
#91370 by thunderbird
Mon Jan 02, 2012 8:11 am
random1 wrote:I'm in the same boat - Ver. 3.0.4, iPhone 4s, iOS5, and app has no audio, hangs for a bit, and crashes. For people who reverted to the previous version, is there any way to do this if you don't have the phone backup?

There is a One Way Calling issue that may be part of the problem.

Below is a post by Ooma Moderator Tom B. for a One Way Calling issue that has been going on for a while. As you can read below, their is a fix, to take place on the Ooma Server side, that is supposed to happen during the nest two weeks.

Tom B wrote:
So my home's Ooma Telo one way audio problem should be fixed next week?

Correct, once all servers are upgraded which will likely complete the week after next. Before that it will be hit or miss depending on which server you hit when making calls. And for those unfamiliar with this issue, it only happens on calls to certain numbers.
#91895 by lbmofo
Tue Jan 17, 2012 11:34 pm
lbmofo wrote:I reverted back to previous version for my iPhone 4S.

I confirmed that the newer version works good with iPhone 4 as well as iPhone 3GS.

The newest version of iPhone app (updated 1/17/12) works good on iPhone 4S. Volume on the earpiece seems to be lower than the previous version; speaker volume is okay though.
#91966 by toddh614
Thu Jan 19, 2012 6:32 am
By any chance, did the "new app" lose support for 3.1.3 on Iphone 2g? The reason I ask is that I bought the app(3.0.4) recently and put it on my iphone 2g (running 3.1.3). The app connects, but then crashes when I try to bring up the dialer. Trying to call a number via contacts doesn't crash, but there is no ring, no connection.

Every thing works fine on my Touch (new gen w/iOS 5.0.1)

Thanks in advance for any help/suggestions.

Todd

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests