Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
#7325 by francy
Wed Apr 15, 2009 5:26 am
Have cycled but still red in Virginia. Since some of you are up, I've got my fingers crossed. (I have premiere so I was able to forward to my cell phone & it's working that way, anyway)
#7333 by oompa
Wed Apr 15, 2009 5:34 am
OK, Blue for Virginia.

Question now is for how long?
#7340 by traveler
Wed Apr 15, 2009 5:45 am
I've had ooma since about august 08. This is the first issue I have had with it. Since it is a relatively new tech I will be patient with it.....Oh it just turned blue in Oly.Wa.....hope they give an update It is interesting to see how many places OOMA is being used
#7363 by randyrip
Wed Apr 15, 2009 6:31 am
ooma was working at 2:30 a.m. MDT (Wed., 15 April) as I was up for a while and happened to see my blue light. At 7:30 MDT, it is flashing red. Power cycling did not help.

Come on, ooma, you guys are going to sink this ship and I'll have to go back to Qwest!!!
#7364 by randyrip
Wed Apr 15, 2009 6:33 am
Just called home in Utah... ooma is working again.

The troubling part is ooma's resounding silence on this outage. No information, nothing.
#7368 by Don Burns
Wed Apr 15, 2009 6:40 am
randyrip wrote:Just called home in Utah... ooma is working again.

The troubling part is ooma's resounding silence on this outage. No information, nothing.


Yes we are all hoping to get to the bottom of this .
I hope it's not serious, like going broke.
#7395 by oompa
Wed Apr 15, 2009 7:27 am
randyrip wrote:Just called home in Utah... ooma is working again.

The troubling part is ooma's resounding silence on this outage. No information, nothing.


Yes, it is important to hear what is going on.
#7400 by Sifu
Wed Apr 15, 2009 7:34 am
Red in Beaverton, Oregon. Would at least like some information...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests