gone red again

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
User avatar
jeff301
Posts: 14
Joined: Sat Feb 07, 2009 10:05 am

gone red again

Post by jeff301 » Wed Apr 15, 2009 2:26 am

4/15/2009 gone red again. got up to blue late on the 13th probably like everyone else. was up for around 24 hours and now back to red. nothing ooma service status as of 6:00 AM 4/15. now what???

maddog
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2009 3:35 pm

Re: gone red again

Post by maddog » Wed Apr 15, 2009 2:31 am

Me, too. Started blinking red and no phone service as of 6:15 am EST. Looks like same problem as before.

NJOOMALOVER
Posts: 4
Joined: Mon Apr 13, 2009 1:11 pm

Re: gone red again

Post by NJOOMALOVER » Wed Apr 15, 2009 2:32 am

Red here in NJ too. Was OK yesterday. Now back to red....wonder for how long this time This has got to stop

EDS
Posts: 16
Joined: Sun Dec 07, 2008 11:38 am

Re: gone red again

Post by EDS » Wed Apr 15, 2009 2:34 am

Me too. In NYC 6am eastern time. Can't make any calls.

bryanlyle
Posts: 361
Joined: Mon Mar 30, 2009 4:11 pm

Re: gone red again

Post by bryanlyle » Wed Apr 15, 2009 2:34 am

Red in Virginia. Ugh.

murphy
Posts: 7240
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: gone red again

Post by murphy » Wed Apr 15, 2009 2:37 am

Red in PA.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

frenchcamp49er
Posts: 167
Joined: Thu Jan 08, 2009 8:42 pm

Re: gone red again

Post by frenchcamp49er » Wed Apr 15, 2009 2:38 am

Flashing red with 1 & 2 buttons lit up in CA.
Customer Since: January 2009
Ooma Hardware: Ooma Hub/Scout; Telo 04/02/10
Ooma Service: Premier Lifetime (Since December 2009)

horningr
Posts: 1
Joined: Sat Mar 14, 2009 2:38 pm

Re: gone red again

Post by horningr » Wed Apr 15, 2009 2:46 am

Gone red in California as well.

phone
Posts: 2
Joined: Wed Apr 15, 2009 2:42 am

Re: gone red again

Post by phone » Wed Apr 15, 2009 2:48 am

Just went red in FT. Lauderdale.

funone46
Posts: 145
Joined: Tue Feb 24, 2009 1:47 pm

Re: gone red again

Post by funone46 » Wed Apr 15, 2009 2:49 am

Out here in Michigan to. This just sucks. They need to address this ASAP.
and I had I hopes for this too.
and my guess is they are still in bed since it is 4am there. Might be a while before someone sees this
Last edited by funone46 on Wed Apr 15, 2009 2:57 am, edited 1 time in total.
Ooma customer since Febuary 2009 - savings so far $ 1000.00
Ooma hardware Hub/Scout
LIFETIME PREMIER MEMBER

Post Reply