Calls going straight to VM again

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
dschmidt_2000
Posts: 70
Joined: Mon Sep 27, 2010 6:37 pm

Calls going straight to VM again

Post by dschmidt_2000 » Wed Oct 05, 2011 12:35 pm

This happened many many months ago - started happening again this past week.

Calls are going right to VM after the first ring.
This is with my Ooma core hub - been in service for just over a year now.

Anyone experiencing this also or again?

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: Calls going straight to VM again

Post by thunderbird » Wed Oct 05, 2011 12:52 pm

dschmidt_2000 wrote:This happened many many months ago - started happening again this past week.

Calls are going right to VM after the first ring.
This is with my Ooma core hub - been in service for just over a year now.

Anyone experiencing this also or again?
This has been happening again. The work-around has been to disable the Blacklist and Privacy settings In My Ooma.

Be sure to contact Ooma Customer Support and report your problem.

dschmidt_2000
Posts: 70
Joined: Mon Sep 27, 2010 6:37 pm

Re: Calls going straight to VM again

Post by dschmidt_2000 » Wed Oct 05, 2011 4:51 pm

thunderbird wrote:
dschmidt_2000 wrote:This happened many many months ago - started happening again this past week.

Calls are going right to VM after the first ring.
This is with my Ooma core hub - been in service for just over a year now.

Anyone experiencing this also or again?
This has been happening again. The work-around has been to disable the Blacklist and Privacy settings In My Ooma.

Be sure to contact Ooma Customer Support and report your problem.
Thanks. Is there a new big thread on this that I should be following instead of creating a new post?

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: Calls going straight to VM again

Post by thunderbird » Wed Oct 05, 2011 4:57 pm

dschmidt_2000 wrote:Is there a new big thread on this that I should be following instead of creating a new post?
Not yet.

dschmidt_2000
Posts: 70
Joined: Mon Sep 27, 2010 6:37 pm

Re: Calls going straight to VM again

Post by dschmidt_2000 » Wed Oct 05, 2011 5:08 pm

thunderbird wrote:
dschmidt_2000 wrote:Is there a new big thread on this that I should be following instead of creating a new post?
Not yet.
Gotcha. Just turned off my private blacklist (only had 5 entries in it). Did not have community blacklisting enabled.

Put in a support ticket online too. We'll see what happens.

Post Reply