Blacklist funtion on the website is not working?

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
snowbir
Posts: 3
Joined: Wed Jan 19, 2011 12:34 pm

Blacklist funtion on the website is not working?

Post by snowbir » Sat Jun 25, 2011 9:04 am

When I tried to add a number to the blacklist feature on the My Ooma site, there was a message saying it was not currently availalble. Any information on this?

dioxide45
Posts: 55
Joined: Thu Apr 08, 2010 5:09 pm

Re: Blacklist funtion on the website is not working?

Post by dioxide45 » Sat Jun 25, 2011 2:21 pm

I am getting the same message. Also a lot more junk calls coming through. Wonder if the entire blacklist feature is down?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Blacklist funtion on the website is not working?

Post by lbmofo » Sun Jun 26, 2011 1:03 pm

Since yesterday, I could not enter Preferences - Blacklist to edit entries. Not knowing if this is a system wide issue, I've used the "E-mail a report to Ooma" to report this issue. Adding to Blacklist from call logs seems to work however.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

ladysman
Posts: 44
Joined: Fri Feb 05, 2010 9:27 pm

Re: Blacklist funtion on the website is not working?

Post by ladysman » Sun Jun 26, 2011 4:45 pm

not working for me either. getting lots of 1 800 numbers calling that i know are garbage!

Adding from call logs is Not working for me. :(
ooma Telo connected to house phone panel
Port Requested - 2/1/10
Port Completed - 2/20/10
Comcast ISP

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Blacklist funtion on the website is not working?

Post by lbmofo » Mon Jun 27, 2011 8:58 am

The blacklist preference section just started working within the last couple of hours.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

ladysman
Posts: 44
Joined: Fri Feb 05, 2010 9:27 pm

Re: Blacklist funtion on the website is not working?

Post by ladysman » Mon Jun 27, 2011 8:59 am

yep and the numbers i wanted to blacklist were already blacklisted. :)
ooma Telo connected to house phone panel
Port Requested - 2/1/10
Port Completed - 2/20/10
Comcast ISP

Post Reply