Did the Hub receive a new firmware update?

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
User avatar
roadshow
Posts: 204
Joined: Mon Aug 09, 2010 12:09 pm
Location: Rochester, NY
Contact:

Did the Hub receive a new firmware update?

Post by roadshow » Sun Mar 13, 2011 3:30 am

Mine shows: Device Status - Rev: 44468.44468

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by lbmofo » Sun Mar 13, 2011 4:23 am

I got that version too.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Talkative
Posts: 8
Joined: Sat Mar 12, 2011 8:22 am

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by Talkative » Sun Mar 13, 2011 5:07 am

Me too.

That probably answers my question of a couple of days ago (see topic: Light show. What was that? ).

User avatar
roadshow
Posts: 204
Joined: Mon Aug 09, 2010 12:09 pm
Location: Rochester, NY
Contact:

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by roadshow » Sun Mar 13, 2011 4:50 pm

Okay, cool. Can any of the moderators please tell us what was changed? What bug fixes or features did this update address?

I really wish that OOMA would add a section for the hub user updates. It gets upodates a few times every year.

User avatar
tomcat
Posts: 215
Joined: Tue Feb 22, 2011 1:32 pm

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by tomcat » Sun Mar 13, 2011 6:12 pm

roadshow wrote:Okay, cool. Can any of the moderators please tell us what was changed? What bug fixes or features did this update address?

I really wish that OOMA would add a section for the hub user updates. It gets upodates a few times every year.
You can find that here. viewforum.php?f=10


Do the hubs get updated at different times than the telos or are the updates rolled out for both the hubs and the telos at the same time? I understand that Ooma may not roll out updates to all users at once to avoid overloading the servers, but just wondering if the telo will receive the new updates as well. My telo is still at 43368.

User avatar
southsound
Posts: 3519
Joined: Fri Feb 06, 2009 11:31 am
Location: Harstine Island, WA

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by southsound » Sun Mar 13, 2011 10:21 pm

Because of their different architecture and base operating system (asterisk for the hub vs. freeswitch for the Telo) the update for them will always be with different versions of code. I noticed the "lightshow" a few days ago but I was a sloth and didn't bother to check the version - checking it now reveals that it is also at 44468. Bobby or Dennis will probably put out revision notes first part of the week. Nothing is listed yet on the link that tomcat referenced, but that is the location to check. Nice to see that the hub is still getting attention.
ooma customer since February 2009
VoIP hardware: 2 Telo w/3 handsets & Linx / ooma core
Total Lines: 8 / Numbers: 11 / Handsets: 20
Lifetime Premier Member
Friends don't remember what Landline Integration was or why we did it.

User avatar
roadshow
Posts: 204
Joined: Mon Aug 09, 2010 12:09 pm
Location: Rochester, NY
Contact:

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by roadshow » Mon Mar 14, 2011 2:48 am

Thet don't post firmware info for the Hub on that page anymore. We usually have to ask on the forum, and Bobby, or one of the other mods will let us know.

User avatar
roadshow
Posts: 204
Joined: Mon Aug 09, 2010 12:09 pm
Location: Rochester, NY
Contact:

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by roadshow » Mon Mar 14, 2011 10:08 am

Anyone know what was addressed in the Hub update?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Did the Hub receive a new firmware update?

Post by lbmofo » Thu Dec 20, 2012 3:37 pm

As of yesterday, I got this new Hub firmware version? Device Status - Rev: 63962.63962
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply