Page 1 of 1

How do you do a hard reset?

Posted: Wed Mar 09, 2011 5:42 pm
by jpainter
My OOMA has been not used for a while, as we were traveling. I'd like to get it restarted, but nothing I can think to do will cause the little "cloud thingy" in the middle to light up.

How do I do a hard resest?

Thanks
Jean Painter

Re: How do you do a hard reset?

Posted: Wed Mar 09, 2011 6:01 pm
by lbmofo
Connect an ethernet cable between the "to internet" or "modem" port of Ooma and the modem/router, power up the Ooma, this should bring Ooma online.

Re: How do you do a hard reset?

Posted: Thu Mar 10, 2011 1:31 pm
by ntoy
Hello,

Looks like your telo is back in business!