Dashboard now won't update.

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
i24u
Posts: 23
Joined: Thu Oct 28, 2010 2:50 pm

Dashboard now won't update.

Post by i24u » Tue Jan 18, 2011 4:33 am

When I log on and go to my dashboard it will only show calls from last year? It's not updating. Shows my last call Dec 29th Huh. Ooma has great voice quality but has a lot of bugs too work out else were. My caller list won't sync with my phone. When I call others my name and number won't show up on their phone. I call work and it will cut off the last number of my phone number so it doesn't show up right. Now this. Figure it out soon ooma

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Dashboard now won't update.

Post by lbmofo » Tue Jan 18, 2011 7:12 am

Dashboard calling stat? Tried clicking on the recycle icon by Last updated?
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

ntoy

Re: Dashboard now won't update.

Post by ntoy » Tue Jan 18, 2011 10:53 am

i24u wrote:When I log on and go to my dashboard it will only show calls from last year? It's not updating. Shows my last call Dec 29th Huh. Ooma has great voice quality but has a lot of bugs too work out else were. My caller list won't sync with my phone. When I call others my name and number won't show up on their phone. I call work and it will cut off the last number of my phone number so it doesn't show up right. Now this. Figure it out soon ooma
Hello,

Please send me a personal message to discuss.

leob
Posts: 31
Joined: Tue Dec 07, 2010 11:11 am

Re: Dashboard now won't update.

Post by leob » Thu Jan 20, 2011 10:21 am

In the "Calls and Messages" gadget on my dashboard, "Recents" and "Missed" are stuck on Jan 7-8. Call logs are functioning normally.

ntoy

Re: Dashboard now won't update.

Post by ntoy » Thu Jan 20, 2011 12:50 pm

Hello,

Bug 10158 has been filed for this issue - we should have a fix out shortly.

Post Reply