Incoming calls having issues 1/1/11

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
emde
Posts: 2
Joined: Sat Jan 01, 2011 6:09 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by emde » Sat Jan 01, 2011 6:23 pm

Same problem as everyone else here. New customer, very frustrated.

Orange County, Ca.

User avatar
southsound
Posts: 3519
Joined: Fri Feb 06, 2009 11:31 am
Location: Harstine Island, WA

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by southsound » Sat Jan 01, 2011 6:29 pm

Mine is working here just fine as of 6:20 PM PST:

Location: Harstine Island, WA - just north of Olympia
Numbers: 360 545-XXXX
Calls tested: landline to Telo, landline to hub, hub to Telo, Telo to landline, hub to landline.

YMMV.
ooma customer since February 2009
VoIP hardware: 2 Telo w/3 handsets & Linx / ooma core
Total Lines: 8 / Numbers: 11 / Handsets: 20
Lifetime Premier Member
Friends don't remember what Landline Integration was or why we did it.

lc96
Posts: 16
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:05 am

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by lc96 » Sat Jan 01, 2011 6:36 pm

Same here, Seattle area. And we had already been experiencing "other party can't hear me" issues for the past 48 hours. I guess I'll stop troubleshooting that until this settles down. It would be nice if they'd send an email advising of outages, rather than having to get onto the forum to find this.

geethasing
Posts: 1
Joined: Sat Jan 01, 2011 6:49 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by geethasing » Sat Jan 01, 2011 6:52 pm

We are also having the same problem here in West Hills, CA, in the valley, southern california right now.
Note sure how long its been going on since we were out and about today. Just sent them a support email.
Hope its fixed soon!

Mensch
Posts: 3
Joined: Sat Jan 01, 2011 6:54 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by Mensch » Sat Jan 01, 2011 6:56 pm

Having the same issue in the Salt Lake City area, for about the past hour.

praspn
Posts: 1
Joined: Sat Jan 01, 2011 6:55 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by praspn » Sat Jan 01, 2011 6:57 pm

Having the same issue in fremont, CA area for the last 2 hours. Outgoing is fine but no incoming.

RaiderNacho
Posts: 2
Joined: Sat Jan 01, 2011 6:51 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by RaiderNacho » Sat Jan 01, 2011 6:58 pm

No incoming calls. Callers get either a fast busy signal or the message "All circuits are busy please try your call again later - Announcement 8 - Switch 40-6"

In San Francisco Bay Area. Hope the issue gets resolved soon.

blksnday
Posts: 1
Joined: Sat Jan 01, 2011 7:16 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by blksnday » Sat Jan 01, 2011 7:18 pm

Same thing happen here in Garden Grove (Orange County), CA.
No incoming calls, outgoing calls are fine. I dont have friends using Ooma so can't test Ooma to Ooma

jens4jesus
Posts: 3
Joined: Sat Jan 01, 2011 7:07 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by jens4jesus » Sat Jan 01, 2011 7:25 pm

I am unable to get inbound calls since around 4:30 pm.I am in Southern California. I can at least call out though.

jens4jesus
Posts: 3
Joined: Sat Jan 01, 2011 7:07 pm

Re: Incoming calls having issues 1/1/11

Post by jens4jesus » Sat Jan 01, 2011 7:28 pm

i forgot to add: I am in Riverside/Inland Empire area and the message I am getting is "message 12 switch 702". I hope this helps and I hope we can receive calls soon!

Post Reply