multipal phones

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
najtuna
Posts: 1
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:00 am

multipal phones

Post by najtuna » Wed Dec 22, 2010 11:54 am

I just hooked up my Ooma. It is working on the phone I have it hooked up to, but I can't make calls from any of my other phones. I was told that if I purchased a phone with other units then I could make calls from any of the units. Is this true?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: multipal phones

Post by lbmofo » Wed Dec 22, 2010 11:57 am

If you get a phone with multiple handsets such as the DECT 6.0 phones out there, only the base needs to be plugged into your Ooma (all the handsets will get a dialtone from the base).

Or you can look into distributing dialtone throughout your home: viewtopic.php?t=6853
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

User avatar
Leeway
Posts: 933
Joined: Tue Apr 28, 2009 6:50 pm
Location: North of Milwaukee WI

Re: multipal phones

Post by Leeway » Wed Dec 22, 2010 2:08 pm

If you activate jacks in your house, the base for cordless phones can be anywhere there is a phone jack. I don't have any phone at all plugged into my Ooma Telo. I have my base Panasonic in the kitchen and extensions elsewhere.

Love it !!

Donna

Post Reply