Ooma and bad company 2

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
jrock455
Posts: 3
Joined: Wed Nov 24, 2010 10:10 pm

Ooma and bad company 2

Post by jrock455 » Wed Nov 24, 2010 10:15 pm

I have ooma and belkin router and 2 computers.when ooma is hooked up (behind or front of router)
the 2 computers have trouble connecting to bad company 2,once I unhook ooma no problems
please Help!

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Ooma and bad company 2

Post by lbmofo » Wed Nov 24, 2010 10:33 pm

Setup your Ooma to use Built in Modem port address: viewtopic.php?f=2&t=9536#p66155
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

jrock455
Posts: 3
Joined: Wed Nov 24, 2010 10:10 pm

Re: Ooma and bad company 2

Post by jrock455 » Fri Dec 03, 2010 2:09 pm

still have the problem

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Ooma and bad company 2

Post by lbmofo » Fri Dec 03, 2010 2:27 pm

What's your setup? Cable modem? How do you hook up your computer? To the router?
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

jrock455
Posts: 3
Joined: Wed Nov 24, 2010 10:10 pm

Re: Ooma and bad company 2

Post by jrock455 » Fri Dec 03, 2010 8:14 pm

yeah cable modem 16meg down 2meg up --- ooma,belkin router,2 computers and a xbox.
only way to play bad company 2 on the computers at the same time is to log in at the same time.if we dont the 2nd person person that logs in boots the 1st player. If we unhook ooma no problems.
thanks for your help :)

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Ooma and bad company 2

Post by lbmofo » Fri Dec 03, 2010 10:30 pm

hmmm...not an expert on networking but if you hook up ooma before the router, you'd want to hook up all your computers and network devices to the router. If you hook up ooma after the router, don't plug in any computer or network device to the ooma home port. Have you tried that? Also remember to power cycle everything in order of the chain starting from modem no matter how you setup.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply