Portal has all sorts of issues after number port

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
sandman_a_c
Posts: 6
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:12 pm

Portal has all sorts of issues after number port

Post by sandman_a_c » Thu Aug 19, 2010 6:41 am

I ported a number last week. Now most everything I do in the portal throws some sort of error. Help!

ntoy

Re: Portal has all sorts of issues after number port

Post by ntoy » Thu Aug 19, 2010 8:20 am

Hello,

Tried using Firefox browser? Cleared cache,temp, & cookies?
Are you seeing "We're Sorry..." page error?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Portal has all sorts of issues after number port

Post by lbmofo » Thu Aug 19, 2010 8:29 am

If you had a temp number, are you using your ported in number to login to my ooma? (same password)
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

sandman_a_c
Posts: 6
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:12 pm

Re: Portal has all sorts of issues after number port

Post by sandman_a_c » Thu Aug 19, 2010 12:48 pm

ntoy wrote:Hello,

Tried using Firefox browser? Cleared cache,temp, & cookies?
Are you seeing "We're Sorry..." page error?
Hello ntoy,

I have used firefox and I have cleared everything (cookies,cache, etc).

Let me be more clear in my problem. Anytime I try to persist a change, I get errors. For example, if I try to turn call forwarding off, I get an error saying:
Please Check out following fields
  • There was a problem saving your call forwarding preferences
If I try to add a number to the blacklist I get:
Service temporarily unavailable. Please try again.
That is just two examples.
Last edited by sandman_a_c on Thu Aug 19, 2010 12:49 pm, edited 1 time in total.

sandman_a_c
Posts: 6
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:12 pm

Re: Portal has all sorts of issues after number port

Post by sandman_a_c » Thu Aug 19, 2010 12:49 pm

lbmofo wrote:If you had a temp number, are you using your ported in number to login to my ooma? (same password)
Hello lbmofo,

I have 2 numbers. I have tried logging in with my new ported number, as well as with the other active number. I get the same results.

haas
Posts: 9
Joined: Fri Aug 06, 2010 1:50 pm

Re: Portal has all sorts of issues after number port

Post by haas » Fri Aug 20, 2010 4:20 am

I am having problems logging in as of last night also. I also am in the process of porting my number but it isn't supposed to be done until Sept. 2nd. I have tried logging in with both old and new numbers. The temp number gives me the following at the login page.

We're sorry, there was a problem processing the page.

If this page continues to appear, please contact Ooma Support. You can also report this issue in the Ooma Forum.

Send E-mail E-mail a report to Ooma

My ported number gives me:
Incorrect phone number or password, please try again.

What is up?

Thanks!

sandman_a_c
Posts: 6
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:12 pm

Re: Portal has all sorts of issues after number port

Post by sandman_a_c » Fri Aug 20, 2010 7:39 am

New issue today. I click on preferences and now I get sent to an error page:
Title: We're sorry, but something went wrong (500)
Body:
We're sorry, there was a problem processing the page.

If this page continues to appear, please contact Ooma Support. You can also report this issue in the Ooma Forum.

Send E-mail E-mail a report to Ooma

Post Reply