Speed Dial Feature

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
walletless
Posts: 3
Joined: Wed Jul 21, 2010 12:32 pm

Speed Dial Feature

Post by walletless » Wed Jul 21, 2010 12:38 pm

Hello,

I was wondering if Ooma can add a speed dial feature. There are about 3 numbers that I call very frequently, and having to sniff through the address book of my phone to call them is a hassle. I would like to assign "speed dials" to such number (i.e., if I dial "001", it dials one of the numbers I have assigned to that speed dial).

My previous service (Voipo.com) offered such a service and it was super convenient. I really miss it in Ooma.

murphy
Posts: 7240
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Speed Dial Feature

Post by murphy » Wed Jul 21, 2010 1:01 pm

The Ooma handset has speed dial built in.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

walletless
Posts: 3
Joined: Wed Jul 21, 2010 12:32 pm

Re: Speed Dial Feature

Post by walletless » Wed Jul 21, 2010 2:48 pm

:( I own a hub

User avatar
DTMF
Posts: 285
Joined: Sat Jan 23, 2010 5:55 pm

Re: Speed Dial Feature

Post by DTMF » Wed Jul 21, 2010 4:11 pm

Seconded and already requested here. :cool:
Ooma customer since November 2009.
Formerly employed at another VoIP company.
My opinions are my own.

User avatar
bw1
Posts: 1781
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: Speed Dial Feature

Post by bw1 » Wed Jul 21, 2010 7:27 pm

I like that idea, since my Panasonic handsets don't have a speed dial feature and programming the Telo handsets is not global and it requires multiple key presses to access.

Post Reply