Page 2 of 2

Re: OOMA Hub Red Light Blinking

Posted: Wed May 05, 2010 4:55 pm
by murphy
I seriously doubt it.
I am on Comcast, I don't have their phone service, and I have no problems with my Ooma system.

Re: OOMA Hub Red Light Blinking

Posted: Wed May 05, 2010 5:07 pm
by tommies
murphy wrote:I seriously doubt it.
I am on Comcast, I don't have their phone service, and I have no problems with my Ooma system.
Me too, I recently jumped to Comcast, and their modem does support voip telephony with 2 RJ-11 jack. I don't have any problem so far (2+ months)

Re: OOMA Hub Red Light Blinking

Posted: Sat May 15, 2010 6:03 am
by chibitul
Hi friends, a quick update

I haven't had a chance to change DNS or put a static IP yet.

A few days ago the red light was blinking again. I unplugged the Apple Airport Router and OOMA, (both are on the same power strip), and when I restored power, the OOMA has happy ever since. I now believe the trouble comes from the DCHP lease, maybe, so I will try static IPs next time I log on the the Airport Extreme to make changes.

Thanks again. Great forum, friendly people here :)