Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
#51572 by devika
Mon Mar 29, 2010 7:32 am
my.ooma.com take a very long to open up login page and getting to home page after typing in credentials is over 1 min and I am still waiting aftrer 2 minutes.Though pings to my.ooma.com are fine. Seems like frontend webserver issue.
#51819 by southsound
Wed Mar 31, 2010 10:27 am
It seems really slow again today. It was fine for the last couple of days but now that I am trying to import some info to my contacts list, logging in took over a minute - going to contacts about the same.
#51854 by mthomtech
Wed Mar 31, 2010 1:11 pm
It's been slow for me today as well.
#51881 by gcsaz
Wed Mar 31, 2010 2:52 pm
Ditto here as well...seems to be an issue that started about 4 or 5 days ago. When yoiu click on support, there is no prolems. It seems to be with just the my ooma sites.
#51889 by JTalbert
Wed Mar 31, 2010 3:08 pm
I am experiencing the slowness as well.
#51952 by cmpadilla2
Thu Apr 01, 2010 8:42 am
My ooma is still slow, ooma said they where looking into it on the 29th and if anything it's worse. Please tell us what is going on and when you are going to fix it. We all know from past problems you are fast in responding and fixing problems, so please don't let us down now.
#51973 by ragreene
Thu Apr 01, 2010 11:55 am
On 3/31/2010 it took about 3 minutes to log into my Ooma voice mail. Today April 1 I can't log in at all and I just spent 35 minutes on telephone support hold and then got dumped.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests