Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
#50597 by ntoy
Tue Mar 16, 2010 12:05 pm
Hello wym,

Your Telo is blue? For some reason, I am not able to look at the logs.
Could there be some firewall/security or port blocking enabled?

I tried my google number & rang my Hub fine.

Since you are configured with a nonlandline number, are you able to take your box to a neighbor
or friend's house to try?
#78511 by oomax
Sun Apr 03, 2011 7:09 am
ecoliek wrote:I had my google voice number set up and working until about a week ago when it just stopped. Same problem you're running into. I deactivated the number and when I tried to re-enable it, it wouldn't ring my ooma number. GV rings other numbers just fine and my Ooma rings when I dial it from other phones just fine. Very puzzling. Have you had any luck in the past few days?
The exact same thing just happened to me yesterday.

I had Google Voice directing to my home phone line for years. Even after I switched to Ooma almost a year ago Google Voice would forward calls to my Ooma number. Yesterday my Ooma Hub stopped ringing when my Google Voice number gets a call. I deactivated and re-added my Ooma number in Google Voice. I cannot verify my Ooma number with Google Voice because Ooma is not ringing when the call comes from Google Voice.

When I try to call my Ooma number from GV (using my GV connected cell phone) I hear ringing on the cell/GV end but the Ooma never rings and never goes to VoiceMail.

My Ooma is placing and receiving calls from other numbers. I have no numbers blacklisted. I made no changes to my Ooma account or my GV account before this occurred. I'd appreciate any help on why my GV number no longer rings my Ooma line.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests