Outgoing Caller ID Number Changed?

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
intlcon
Posts: 3
Joined: Mon Apr 06, 2009 10:03 am

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by intlcon » Thu Feb 11, 2010 7:05 am

Has there been a fix for this yet?

Kneo
Posts: 15
Joined: Wed Jul 15, 2009 8:57 am

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by Kneo » Thu Feb 11, 2010 8:13 am

The second number is still showing on caller ID. It would be nice if we could get some sort of response.

ntoy

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by ntoy » Thu Feb 11, 2010 12:09 pm

Hello Kneo,

Unfortunately i wasn't able to look up your account based on the email you used to register.
Please send me a personal email. And to reiterate, when you make an outbound call from a private number assigned to a device, it displays the main number as the caller id?

Thx

User avatar
scottlindner
Posts: 1003
Joined: Sun May 17, 2009 4:47 am
Location: Colorado Springs, CO

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by scottlindner » Thu Feb 11, 2010 3:44 pm

I just hit an interesting snag due to this little bug. I was camping out on the soda with the phone next to me, dialed our number to check a message I slept through (napping with the little one). It acted like I was calling from another number. Duh.. because I am! What I find odd is that I don't treat the numbers seperately so if someone calls line 2, it leaves a message on the same voicemail box. Naturally I would have expected that if I called line 1 from line 2 it would take me to the voicemail already logged in so I could listen to messages. So it appears this bug has other side affects.

Mods.. is there an ETA for a fix?

Scott

ntoy

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by ntoy » Thu Feb 11, 2010 4:50 pm

Hello scottlindner,

Currently, your account is configured to share both numbers meaning there is only one voicemail box.

In order to have separate vmail boxes, you can log into My Ooma & assign your second number to the scout making it private.

bert68ku
Posts: 3
Joined: Sat Feb 06, 2010 7:34 am

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by bert68ku » Thu Feb 11, 2010 5:15 pm

Is there a bug in the system or not ? When I called support they said everything looks fine on my account and based on the web I would agree it "looks" ok but it is still very broken.

User avatar
scottlindner
Posts: 1003
Joined: Sun May 17, 2009 4:47 am
Location: Colorado Springs, CO

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by scottlindner » Thu Feb 11, 2010 5:22 pm

ntoy wrote:Hello scottlindner,

Currently, your account is configured to share both numbers meaning there is only one voicemail box.

In order to have separate vmail boxes, you can log into My Ooma & assign your second number to the scout making it private.
You misunderstand. What you describe is the bug I am reporting just like the others in this thread. I *want* my Ooma to work how you describe, and I *want* it to work the way it is currently configured in the Lounge. The problem is, it is not working that way. That is the bug we are reporting in this thread.

Something went wrong with the Lounge recently, and we're all reporting the problem. According to the posts dated today, this bug still exists.

Scott

intlcon
Posts: 3
Joined: Mon Apr 06, 2009 10:03 am

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by intlcon » Fri Feb 12, 2010 6:55 am

is there a fix yet or an eta for a fix for this problem? My phone caller ID was working fine, then all of a sudden the caller ID switched to the number on my other line.

Studly
Posts: 39
Joined: Sun Mar 22, 2009 5:41 pm

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by Studly » Fri Feb 12, 2010 7:36 am

As an update, I reported this problem to Ooma Support 9 days ago, and still no fixes or updates. My outgoing caller ID is still wrong on my second line from the Scout.

Ooma Support, we've all been waiting a long time for a fix or at the very minimum, an update!!

murphy
Posts: 7238
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Outgoing Caller ID Number Changed?

Post by murphy » Fri Feb 12, 2010 8:02 am

Have you power cycled your hub?
Mine was broken and now works correctly.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply