Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
DHayesJr
Posts: 14
Joined: Thu Dec 10, 2009 6:01 am

Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by DHayesJr » Mon Jan 25, 2010 5:55 pm

When I'm in my.ooma.com, and try to go to Preferences, I get an error message "We're sorry, there was a problem processing the page" with the Ooma logo. System and Add-on pages work OK. It happens in IE8, Foxfire, and Google Chrome.

Is everyone having this problem, or is it just me? It happens on multiple PC's.

Thanks,

Dwight

User avatar
Leeway
Posts: 933
Joined: Tue Apr 28, 2009 6:50 pm
Location: North of Milwaukee WI

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by Leeway » Mon Jan 25, 2010 7:26 pm

I am not having any problem in Firefox or IE. Try clearing your history ???

Donna

DHayesJr
Posts: 14
Joined: Thu Dec 10, 2009 6:01 am

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by DHayesJr » Thu Jan 28, 2010 5:48 am

Cleared History, Cookies, etc..
Called Tech Support - disabled Firewall, etc. No change.
Also noticed that I can click on Add-on's tab OK, and also the System Tab OK, but when I go down to Profile it gives the same error message.

Even powered down the Cable Modem, Telo, Router, etc. to reset them.

Still no luck. With only 10 days left on my trial premier, I need to get this resolved otherwise I will opt out of premier as it is useless without the access to it.

User avatar
caseybea
Posts: 196
Joined: Wed Jan 06, 2010 9:52 am

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by caseybea » Thu Jan 28, 2010 6:59 am

I would call tech support again- I think this must be isolated to your account somehow. I've never had an issue accessing my preferences page...
Ooma Hub customer since January 2010
Telo2 upgrade (hub retired) October 2016
Service Level: Core

ntoy

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by ntoy » Thu Jan 28, 2010 9:13 am

Hello DHayesJr,

There is currently an issue with special characters in the data fields. You had a comma & period
in your first & last name.

I manually removed them. Can you try again? I'm not sure if you will need to reset your passwd.

DHayesJr
Posts: 14
Joined: Thu Dec 10, 2009 6:01 am

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by DHayesJr » Thu Jan 28, 2010 9:48 am

I reset my password, logged out and back in again. Same errors.

When I hover on Preferences, it shows a link on the bottom status bar of https://my.ooma.com/voicemail

When I hover on System/Profile, it shows a link on the bottom status bar of https://my.ooma.com/account/profile

Both of these give the error screen. The other items in System work as well as the Add-on's.

MWPollard
Posts: 46
Joined: Tue Sep 15, 2009 5:35 pm
Location: Bristol VA
Contact:

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by MWPollard » Fri Jan 29, 2010 5:03 pm

I'm getting the same thing when I try to manually go to My Ooma (https://my.ooma.com/inbox), which is the same address you gave.

Apparently My Ooma doesn't work right now.

DHayesJr
Posts: 14
Joined: Thu Dec 10, 2009 6:01 am

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by DHayesJr » Sat Jan 30, 2010 6:04 am

I called Tech Support again, and was told that they didn't have any known issues with my.ooma at the present, but would esculate this issue up to the engineers since I had the same issue with multiple PC's, multiple OS's, and Multiple Browsers. They said it may be upto 5 business days for a response, so I'm now waiting. Also noticed that my Telo Handset has lost it's connection; Not sure if that is related, but will look into that myself today. My Trial membership is expiring in a few days too.

DHayesJr
Posts: 14
Joined: Thu Dec 10, 2009 6:01 am

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by DHayesJr » Wed Feb 03, 2010 6:20 am

Still haven't heard back from tech support, nor has the issue been resolved. < 4 Days left on Trial Premier, but no access to use it's features.

ntoy

Re: Error Message when going to Preferences in my.ooma.com

Post by ntoy » Wed Feb 03, 2010 12:01 pm

Hello DHayesJr,

If it's ok with you, please send me a personal email
with your login credentials.

Thanks

Post Reply