Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
#43274 by stuman168
Fri Jan 22, 2010 5:41 am
I notice the last two days the ooma box been turning blue to red and blue again for quite a few times. it's brief enough but it's annoying. Does anyone know why? usually I noticed it once a day early in the morning
#43282 by Potts
Fri Jan 22, 2010 6:09 am
Im up to far
#43294 by GearGuy
Fri Jan 22, 2010 7:14 am
Had one brief on-off-on this morning within roughly the last hour here in Western NY. Other than this recent event I typically never see the status light cycle.

I hope that they dig deep enough to determine the root cause of this issue and address it.

My concern is regarding all of the Oomas recently given as gifts or purchased just before the end of the year. These new customers are likely taxing the system resources (if Ooma did not foresee and plan for the possibility). They very likely may cancel their service and return their Oomas due to this service reliability event within such a short timeframe of use. This could be a bit of a financial hit to Ooma.

I would think that fairly regular updates about the problem solving process with just enough detail indicating that Ooma is reaching a true solution would help alleviate the concern that many customers, especially new ones, may have.
Even better, it would have been nice if they let us know in advance that a major change to the system (i.e. update to core server) was planned. If it goes well, customers are encouraged by efforts to grow the business. If an issue arises, they can relate it to a recent event rather than assuming a system break down. The fact that Ooma already has a status thread and Tweet to subscribe to for communication of this information is excellent.

I have been a customer since October and have been very happy overall with my Hub, Scout and service given the level that we use the product.
#43299 by spsoftball
Fri Jan 22, 2010 7:34 am
Groundhound wrote:Try power off for 30 seconds, then power back on.


still flashing red...
#43302 by NB2A
Fri Jan 22, 2010 7:44 am
There should be a place with an obvious message here and the Ooma site itself where one can look if the system is down because of the their own issues! :o
#43306 by ooma1113
Fri Jan 22, 2010 7:54 am
Just went to red here in New York for a few seconds so it appears they are still tinkering with the system. Even with a problem like this I still will take OOMA over Verizon any day :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests