Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
#36775 by Troy
Fri Dec 11, 2009 11:24 am
I'm trying to login to "My Ooma" at https://www.ooma.com. I can login in to the phone number tied to the Hub, but I can not login to the phone number tied to the Scout (which for me is my most frequently used number).

I receive a browser error page: "We're sorry, there was a problem processing the page.

I've tried to login from 3 different computers. I've tried clearing the browser cache, cookies, and temporary internet files. I've tried rebooting the computers.

I've tried using IE8, IE7, Chrome, AOL, and Firefox. All of them give the same error message listed above.

[Thanks SouthSound for pointing out the Hub vs. Scout occurrence]
Last edited by Troy on Fri Dec 11, 2009 11:47 am, edited 1 time in total.
#36777 by southsound
Fri Dec 11, 2009 11:32 am
Hi Troy,

You are not alone. Check the thread "Unable to log into Secondary Account for my similar problems. Frankly I am glad someone besides Bryanlyle and I are experiencing this. Maybe ooma did something last night when they rolled out the new software for my.ooma.
#36780 by Troy
Fri Dec 11, 2009 11:51 am
Thanks SouthSound for the reply. I didn't try the Hub account, but now see that I can login to that account. But, unfortunately, I can't login to the Scout account, which is my highest usage.

I've tried 3 computers, 5 different browsers, and clearing the browser cache, etc. Nothing helps.
#36850 by oomg
Fri Dec 11, 2009 6:20 pm
Bobby B wrote:I think we've pushed out a potential fix for this one - can you try logging in once more?


Mine is working... although the times for the various messages seem to have reverted to GMT.
#36881 by southsound
Fri Dec 11, 2009 11:48 pm
Mine is working now also.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests