Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Lee
Posts: 109
Joined: Sun Oct 04, 2009 4:02 pm

Re: Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Post by Lee » Sun Dec 13, 2009 6:22 am

Five weeks here and the first four was because Ooma "lost" my port request and I had to start over. :(

hutbay
Posts: 26
Joined: Thu Nov 05, 2009 6:42 am

Re: Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Post by hutbay » Sun Dec 13, 2009 2:25 pm

It took 3 weeks for mine to port over from AT&T

rwh1955
Posts: 10
Joined: Sun Dec 13, 2009 1:58 pm

Re: Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Post by rwh1955 » Sun Dec 13, 2009 7:37 pm

My port took 12 days.

User avatar
Mike-o-Matic
Posts: 169
Joined: Wed Nov 18, 2009 7:45 pm

Re: Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Post by Mike-o-Matic » Mon Dec 14, 2009 12:26 pm

The Picard wrote:My port from AT&T took about 11 or 12 days.
Picard, that's nice to hear. I just started the process this morning, and my number is a Wisconsin AT&T DID as well. I'll try to remember to report back how long it took... once it's finally ported.
Customer Since: November 2009.
Number Port: ordered 12/14/09; completed 01/07/10.
Hardware: one Hub, one Scout, one Telo.
Service Level: Annual Premier.

gbuskirk
Posts: 4
Joined: Sat Oct 03, 2009 7:28 pm

Re: Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Post by gbuskirk » Mon Dec 14, 2009 3:39 pm

My port from Vonage to Ooma took no more than 3 weeks; I think one key is faxing the required forms/signature promptly.

User avatar
The Picard
Posts: 35
Joined: Mon Nov 23, 2009 6:36 pm
Location: Wisconsin
Contact:

Re: Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Post by The Picard » Mon Dec 14, 2009 7:39 pm

Mike-o-Matic wrote:
The Picard wrote:My port from AT&T took about 11 or 12 days.
Picard, that's nice to hear. I just started the process this morning, and my number is a Wisconsin AT&T DID as well. I'll try to remember to report back how long it took... once it's finally ported.
The nice thing about my port was that I didn't have to do any more than fill out the online form. No faxing or snail-mailing anything to them. A few days later I got an email stating that my port completion date would be on December 3nd. I was pretty happy about that but then I got another email a few days later telling me that my port would be complete on December 16th. It ended up happening on the 3rd as the original email had stated. I was without service for a few hours but everything's been great since then.
Jeffrey P. Picard
Please visit my WEBSITE.

MsCoulter
Posts: 108
Joined: Fri Nov 20, 2009 7:54 pm

Re: Way to Go OOMA! Port took 2 1/2+ MONTHS.

Post by MsCoulter » Thu Dec 17, 2009 10:28 am

My porting failed due to my address not being in the USPS database. Why? Because, as I explained to them when I initiated porting, the post office does not deliver to my home...I am forced to have a PO box and that is the service address appearing on my Verizon bill. However, their system will not allow for a PO box address to be used. So, after 3 weeks went by with no porting, I called them to explain it again and got involved with a supervisor. Now they promise I'll be ported 2 weeks later on Dec. 22. If it fails to port this time, I am going to cancel the request and get my $39.99 back. Then I am going to try another porting service that can also do call forwarding...here is a link to them: http://parkmyphone.com/plans-rates.php. If you notice, the porting charge here is only $15. I may just pay for a year's service to wean everyone off my old number....sheesh!!!

Post Reply