Lounge doesn't work right with Firefox

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
tommies
Posts: 862
Joined: Sun Mar 01, 2009 8:10 pm
Location: Atlanta

Re: Lounge doesn't work right with Firefox

Post by tommies » Fri Jun 05, 2009 4:40 pm

I ran into this problem before. Ooma lounge use Flash, and imo this is the cause.

Occasionally, it still happens to me, but a refresh will fix it

mine is 3.0.3
tommies

User avatar
Bobby B
Ooma Moderator
Posts: 1457
Joined: Mon Feb 18, 2008 8:41 pm
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: Lounge doesn't work right with Firefox

Post by Bobby B » Mon Jun 08, 2009 11:55 am

We're currently in the midst of a large Lounge re-design project that should hopefully address the voicemail loading/refresh problems that some users have been experiencing. This Lounge re-design will re-code the voicemail page from the ground-up and give it a new look and feel.

dcmidnight wrote: This has been a huge - AND KNOWN - problem to Ooma for at least the past 9 months. They have shown no interest in fixing it to my knowledge. I filed a report, sent in screenshots, told them exactly what happened - 9 months ago.

This problem continues to be reported and continues to go unsolved.

Oh well. At this point it has paid for itself so its free - I cant complain too much. But Ooma has shown no real interest in putting together a top notch customer service organization. I mean, their customer service is open 10 hours a day?

Whatever, like I said its free, I guess you get what you pay for.
Bobby B

hugh
Posts: 4
Joined: Thu Aug 13, 2009 9:26 am

Re: Lounge doesn't work right with Firefox

Post by hugh » Thu Aug 13, 2009 9:29 am

My messages inbox consistently shows the same voicemail over and over and over again. Not a big deal, except that it slows my browser down immensely and my system less so.

niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: Lounge doesn't work right with Firefox

Post by niknak » Thu Aug 13, 2009 11:08 am

hugh wrote:My messages inbox consistently shows the same voicemail over and over and over again. Not a big deal, except that it slows my browser down immensely and my system less so.
clear the browser cache

User avatar
Leeway
Posts: 933
Joined: Tue Apr 28, 2009 6:50 pm
Location: North of Milwaukee WI

Re: Lounge doesn't work right with Firefox

Post by Leeway » Thu Aug 27, 2009 8:37 pm

Mine doesn't. Did you ever hear of Ccleaner? Clean out your old cache info.

User avatar
azism
Posts: 122
Joined: Fri Mar 13, 2009 6:45 am
Location: Tucson, AZ

Re: Lounge doesn't work right with Firefox

Post by azism » Mon Sep 07, 2009 12:57 pm

I'm using FireFox 5.0 and it works just fine. Nothing out of the ordinary that I can see.
Tucson, AZ
Customer Since: March 13, 2009
Ooma Hardware: Telo; Linx; Bluetooth Adapter
Service: Lifetime Premier since April 2009

murphy
Posts: 7165
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Lounge doesn't work right with Firefox

Post by murphy » Mon Sep 07, 2009 1:01 pm

azism wrote:I'm using FireFox 5.0 and it works just fine. Nothing out of the ordinary that I can see.
The latest version of Firefox is 3.5.2.
I have no problems of any kind in the Lounge using it.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply