2nd Telo - 2nd myOoma Account?

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
MSV_NC
Posts: 9
Joined: Tue Apr 26, 2011 9:06 am

2nd Telo - 2nd myOoma Account?

Post by MSV_NC » Thu Jul 05, 2012 2:40 pm

I'm adding a second Telo to my house - the first was for my home-business line, and has been fantastic for the 1 year+ that I've had it. I'm now going to port my home line over to a new/2nd Telo. I would have ported it over to my "free" 2nd line under premier if I could have done so using my 2-line Panasonic system throughout the house. I guess I'll wait and hope the upcoming Linx device will work for that. ;)

So in the interim, I'll have 2 Telos - good-bye AT&T!

Do I need a 2nd MyOoma account then? Or can I manage both Telos from a single account?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: 2nd Telo - 2nd myOoma Account?

Post by lbmofo » Thu Jul 05, 2012 2:54 pm

That would be separate accounts.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

MSV_NC
Posts: 9
Joined: Tue Apr 26, 2011 9:06 am

Re: 2nd Telo - 2nd myOoma Account?

Post by MSV_NC » Sat Jul 07, 2012 12:16 pm

Thank you!

Post Reply