business using ooma

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
beckon4
Posts: 1
Joined: Mon Feb 20, 2012 12:22 pm

business using ooma

Post by beckon4 » Mon Feb 20, 2012 12:37 pm

Does anyone know if ooma supports business 411 phone registry?
I am trying to get my business compliant and I need to have my business number registered with 411. Is there any issues with this?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: business using ooma

Post by lbmofo » Mon Feb 20, 2012 1:03 pm

Probably no issues unless you make tremendous amount of outgoing calls month after month.

Check this out on how to: http://www.ehow.com/how_5828088_busines ... ctory.html
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply