Blacklist

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Vandetta
Posts: 1
Joined: Fri Nov 18, 2011 6:48 am

Re: Blacklist

Post by Vandetta » Fri Nov 18, 2011 6:50 am

tkramer wrote:I contacted Ooma support on my two Telos having community blacklisting that keeps turning off. Their response said that I needed to clear my cache on my web browser. Are they kidding me?

Well here we are just a couple days later and they were both unchecked again today. Does anyone else have this issue still happening?
I have this issue too. I notice because I end up having to add the callers to my personal blacklist. Everytime I happen to do that I notice the community blacklist is turned off. Is this suppose to be fixed in the next firmware update?

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: Blacklist

Post by thunderbird » Fri Nov 18, 2011 6:58 am

Vandetta wrote:
tkramer wrote:I contacted Ooma support on my two Telos having community blacklisting that keeps turning off. Their response said that I needed to clear my cache on my web browser. Are they kidding me?

Well here we are just a couple days later and they were both unchecked again today. Does anyone else have this issue still happening?
I have this issue too. I notice because I end up having to add the callers to my personal blacklist. Everytime I happen to do that I notice the community blacklist is turned off. Is this suppose to be fixed in the next firmware update?
Go to My Ooma https://my.ooma.com/my_ooma and set the Defualt Start page to Call Logs and click on save Save. Recheck Blacklist options and try.

Also contact Ooma Customer Support and report this problem:

Customer Support
Email: support@oomacare.com
Phone: 1-888-711-OOMA (6662)
Monday-Friday 7am-7pm PST
Saturday-Sunday 8am-5pm PST

sailcat25
Posts: 62
Joined: Mon Jun 20, 2011 7:27 am

Re: Blacklist

Post by sailcat25 » Fri Nov 18, 2011 7:15 am

Thank you Thunderbird.

My default start page already was "Call Logs". I went ahead and re-saved the default start page and re-saved community and personal blacklist options as enabled.

FWW I periodically delete all cookies, history, etc., that seems to have no effect on these unsetting events. Other than the Telo reboot last night they have totally random and maybe just a coincidence last night. I am calling support right now.


Dan

Post Reply