Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
#88094 by sherrondee
Sat Oct 08, 2011 1:54 pm
Hello! Strange thing...I have blacklisted a number but it continues to leave a 2 second message every time they call. From the first they were one to hang up w/out leaving a message. Before I blacklisted them it would show up in the call log, now they don't show up in the call log but they still leave a 2 second message on the voicemail.
So how do I keep them from hanging up, leaving a 2 second message on my voicemail?

Thank you in advance,
BD
#88095 by 2spirit
Sat Oct 08, 2011 2:20 pm
In your Preferences, you can set Blacklisted calls to something other than "Send to Voicemail". I have my Blacklisted numbers set to "Continuous Ring". They hear the ring, I hear nothing . . . and it doesn't allow them to leave a voicemail.
#88097 by sherrondee
Sat Oct 08, 2011 3:53 pm
Oh, yeah, thanks. I had the community blacklist to get the call blocked message and the personal blacklist sent to voicemail. Now they both get the call blocked messasge.:>)
#88583 by jcs
Tue Oct 18, 2011 2:57 pm
I have a problem with my blacklist settings resetting to "send to voicemail".

I suggest checking your settings periodically to make sure they stay set to your choices. I am awaiting a resolution to this issue now (2nd attempt).

This is probably related to the fact that "MY Ooma Dashboard" is still in "beta" but I sure hope they get it pinned down soon.
#88641 by mikegoldnj
Thu Oct 20, 2011 10:30 am
jcs wrote:I have a problem with my blacklist settings resetting to "send to voicemail".

I suggest checking your settings periodically to make sure they stay set to your choices. I am awaiting a resolution to this issue now (2nd attempt).

This is probably related to the fact that "MY Ooma Dashboard" is still in "beta" but I sure hope they get it pinned down soon.


I've noticed that everytime I log back in to my settings, the community blacklist is set back to 'unchecked' even after I have saved it as 'checked' the previous time.
#88642 by thunderbird
Thu Oct 20, 2011 10:41 am
Report your My Ooma problems to Ooma Customer Support:

Customer Support
Email: support@oomacare.com
Phone: 1-888-711-OOMA (6662)
Monday-Friday 7am-7pm PST
Saturday-Sunday 8am-5pm PST
#88841 by tkramer
Wed Oct 26, 2011 11:52 am
I just posted the same question. I have now sent an email to support as well. It's very odd that it happens on my two units.
#88857 by sailcat25
Wed Oct 26, 2011 3:14 pm
now they don't show up in the call log but they still leave a 2 second message on the voicemail.


Check your privacy preferences. If you have anonymous call block enabled; anonymous calls sent to voicemail and the calling party blocks their ID they will be able to leave a message and their number won't show in your call log but their number will show in voicemail.


Dan
#89097 by tkramer
Wed Nov 02, 2011 5:56 am
I contacted Ooma support on my two Telos having community blacklisting that keeps turning off. Their response said that I needed to clear my cache on my web browser. Are they kidding me?

Well here we are just a couple days later and they were both unchecked again today. Does anyone else have this issue still happening?
#89102 by thunderbird
Wed Nov 02, 2011 7:06 am
Probably when Ooma Telo Firmware version 50832 or later is pushed out, this problem will be resolved?

I see where powering off the Ooma device for 20 minutes and and then repowering has helped a few people. Then reset your settings. Powering off for twenty minutes allows the Ooma servers to rebuild your Ooma profile.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests