7 Steps to configure an Ooma to work with a Linksys Router

Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
Post Reply
gisnickers
Posts: 3
Joined: Thu Aug 12, 2010 5:39 am

7 Steps to configure an Ooma to work with a Linksys Router

Post by gisnickers » Thu Aug 12, 2010 5:41 am

i wrote an article helping anyone trying to configure an ooma to work with a linksys router

i searched around and couldn't find anything

hopefully this will help anyone else out there trying to accomplish the same thing

http://www.logisticsct.com/blog/2010/08 ... ys-router/

User avatar
nn5i
Posts: 554
Joined: Fri Jun 11, 2010 2:02 pm
Location: Portland, OR

Re: 7 Steps to configure an Ooma to work with a Linksys Router

Post by nn5i » Sun Aug 22, 2010 4:59 pm

Amazing. I simply plugged it into the router and it works fine. Now it's on the other end of a wireless-G connection from the router and still works fine. It's Ooma's network, not mine, that doesn't work well, unfortunately. But that's all in other threads. The Telo itself is perfectly happy with none of the stuff you did. Why'd you do all that?

FreePhone
Posts: 131
Joined: Thu May 13, 2010 4:25 pm

Re: 7 Steps to configure an Ooma to work with a Linksys Router

Post by FreePhone » Tue Aug 24, 2010 5:08 pm

nn5i wrote:I simply plugged it into the router and it works fine.
The same here. I had no issues connecting my Ooma to a Linksys wireless router.

Post Reply