How old is your telo?

Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
CodeMasterG
Posts: 33
Joined: Sun Mar 13, 2011 3:26 pm

How old is your telo?

Post by CodeMasterG » Sat Mar 31, 2012 6:37 pm

I've seen some posts reporting that folk's teleos seem to be failing after just a year or two. My questions:

1. How long have you had your telo? If it failed, how old was it?
2. Was replacing it easy for you to do?

Thanks.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: How old is your telo?

Post by WayneDsr » Sat Mar 31, 2012 6:40 pm

Had mine since 2009. The original power supply had a loose fitting connector and ooma replaced it. Other than that mine has been chugging away without a problem.

Wayne
ooma customer since January 2009
ooma hardware: core (hub/scout) and Telo
Lifetime Premier Member

User avatar
Leeway
Posts: 933
Joined: Tue Apr 28, 2009 6:50 pm
Location: North of Milwaukee WI

Re: How old is your telo?

Post by Leeway » Sat Mar 31, 2012 8:05 pm

I've also had mine since 2009 and the Hub before that. I had to get a second power supply due to loose connectivity also. The first ones out had a problem with a loose connection. That was replaced right away by Ooma.

Donna - love my Telo !!

mrjagster
Posts: 245
Joined: Wed Mar 25, 2009 4:01 pm
Location: Jacksonville, FL

Re: How old is your telo?

Post by mrjagster » Mon Apr 02, 2012 7:49 am

WayneDsr wrote:Had mine since 2009. The original power supply had a loose fitting connector and ooma replaced it. Other than that mine has been chugging away without a problem.

Wayne

Ditto
ooma customer since September 2007
ooma hardware: Telo
Lifetime Premier Member

2spirit
Posts: 153
Joined: Wed Dec 16, 2009 8:28 am
Location: Maryland

Re: How old is your telo?

Post by 2spirit » Mon Apr 02, 2012 11:04 am

My Telo was activated in late November 2009.
Telo w/ 2 Ooma Handsets
Annual Premier Subscriber

kdmc69
Posts: 502
Joined: Wed Aug 27, 2008 1:15 pm
Location: Raleigh, NC

Re: How old is your telo?

Post by kdmc69 » Mon Apr 02, 2012 12:01 pm

2spirit wrote:My Telo was activated in late November 2009.
Ditto on the November 2009 for me. I gave my Hub to my son after a year of parallel running with the Telo. The Hub was purchased in August of 2008 and is still saving my son money!
Ooma Customer Since: August 2008
Ooma Equipment: 2 Telos + 2 HD2 Handsets
Ooma Service: Premier
Amped AC 1750 Router
TWC ->Router -> Telo1
TWC ->Router -> Telo2

hpepper
Posts: 752
Joined: Mon Apr 27, 2009 10:29 am
Location: Columbus, Ohio

Re: How old is your telo?

Post by hpepper » Mon Apr 02, 2012 12:08 pm

kdmc69 wrote:
2spirit wrote:My Telo was activated in late November 2009.
Ditto on the November 2009 for me. I gave my Hub to my son after a year of parallel running with the Telo. The Hub was purchased in August of 2008 and is still saving my son money!
I did the exact same thing as kdmc69 - had my first Telo since Nov 09 and gave my older Hub to my son. Both are working great as is my second Telo which I have had since early 2010.

bmccollum
Posts: 89
Joined: Tue Jul 06, 2010 6:40 am

Re: How old is your telo?

Post by bmccollum » Wed Apr 04, 2012 5:38 am

Have had our Ooma Telo I think since around Sept. 2010. Has been working like a charm. I literally connected the Telo back in 2010 to an 8-port switch, walked away, and have forgotten it's even there.

User avatar
paladin252
Posts: 30
Joined: Tue Dec 14, 2010 8:04 am
Location: Western Mass
Contact:

Re: How old is your telo?

Post by paladin252 » Mon May 07, 2012 6:32 pm

i set mine up in december 2010 and its been working fine ever since. i got a replacement power plug from ooma but thats about it. i purchased some rubber feet to put under it like these http://www.amazon.com/Sorbothane-Hemisp ... 51&sr=8-18 in a hopes to keep it up off the shelf and get some air under it and havent ever had any problems.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: How old is your telo?

Post by lbmofo » Mon May 07, 2012 10:13 pm

paladin252 wrote:i purchased some rubber feet to put under it like these http://www.amazon.com/Sorbothane-Hemisp ... 51&sr=8-18 in a hopes to keep it up off the shelf and get some air under it and havent ever had any problems.
Great idea on the rubber feet.

I think I took it a bit too far though:
Image
Image
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply