Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
#94185 by EX Bell
Mon Mar 19, 2012 8:00 pm
I've read plenty of posts here about user's Telos failing anywhere from 2 months to 2 years, but I don't see many posts from those that have not had hardware issues and are enjoying consistent results. So what about it? Post your positive results.

I'm strictly looking for results from Telo owners. I also notice that there is a difference between my Telo (purchases January of this year) and the older Telos. Not just the fact that the older models had a Wall port (which mine does not), but the volume, brightness and page buttons used to be on the left of the touch panel, whereas they are along the top of mine. Is there a correlation between these different models and failures?

If you feel like responding, please record the following in your post.

1. Age of Telo
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ?
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ?
4. Did your power supply require replacement (Yes or No) ?
5. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ?
6. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ?
7. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ?
8. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ?
9. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ?
10. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ?
Last edited by EX Bell on Wed Mar 21, 2012 3:39 am, edited 1 time in total.
#94187 by lbmofo
Mon Mar 19, 2012 10:18 pm
1. Age of Telo 10 months
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ? No
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ?
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top (Yes or No) ? Yes
5. Did your power supply require replacement (Yes or No) ? No
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ? No
7. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ? Yes
8. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ? No
9. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ? Yes
10. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ? Yes
11. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ? No

My Hub is 2 years (+ 1 week) old though. No issues.

I maybe overdoing it but my Hub has been on a cooling pad since end of 2010:
Image
Pretty cool heh?

Image
#94188 by 2spirit
Tue Mar 20, 2012 3:37 am
1. Age of Telo 2 years + 3 months
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ? Yes
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ?No
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top (Yes or No) ?Yes
5. Did your power supply require replacement (Yes or No) ?No
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ?Yes
7. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ?Yes
8. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ?No
9. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ? No
10. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ? Yes
11. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ?[/quote] No

I've had great service and no hardware problems. (Typing with one hand . . . and knocking on wood with the other!)
#94190 by dsinternet
Tue Mar 20, 2012 4:22 am
1. Age of Telo - 2 years 4 months
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ? Yes
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ? No
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top (Yes or No) ? Yes
5. Did your power supply require replacement (Yes or No) ? No
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ? Yes
7. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ? Yes
8. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ? No
9. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ? Yes
10. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ? No
11. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ? No
I use to have it hooked up an UPS, but don't anymore since I got the wireless.
#94192 by Cyberchat
Tue Mar 20, 2012 6:28 am
1. Age of Telo ? 3.5 months (replaced in 12/2011 after 18 months)
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ? Yes
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ? Yes I have the port, it is not utilized
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top (Yes or No) ? Yes
5. Did your power supply require replacement (Yes or No) ? No
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ? Yes
7. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ? Not currently but it was for my first Telo
8. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ? Not currently but it was for my first Telo
9. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ? No
10. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ? No
11. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ? No
#94193 by WJBertrand
Tue Mar 20, 2012 6:37 am
1. Age of Telo 7 months
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ? Yes
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ?No
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top (Yes or No) ?Yes
5. Did your power supply require replacement (Yes or No) ?No
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ?Yes
7. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ?Yes
8. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ?Yes
9. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ?No
10. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ?No
11. Are there strong electro-magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ?No, but my WiFi router is close by
#94194 by WayneDsr
Tue Mar 20, 2012 7:31 am
1. Age of Telo 2 YEARS
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ? YES
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ? NO
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top (Yes or No) ? YES
5. Did your power supply require replacement (Yes or No) ? YES
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ? NO
7. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ? YES
8. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ? YES
9. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ? YES
10. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ? NO
11. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ? NO
No issues with the Telo at all.

I also have an Ooma Hub, brand new in 2009, never replaced and used daily.

Wayne
#94196 by jblock312
Tue Mar 20, 2012 7:40 am
1. Age of Telo 1 year, 4 months
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port Yes
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it No
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top Yes
5. Did your power supply require replacement No
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring Yes
7. Is your Telo power plugged into a surge protector Yes
8. Is your Telo power plugged into a UPS No
9. Do you use the WiFi adapter No
10. Do you use the Bluetooth adapter No
11. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets No
#94198 by kdmc69
Tue Mar 20, 2012 8:23 am
EX Bell wrote:I've read plenty of posts here about user's Telos failing anywhere from 2 months to 2 years, but I don't see many posts from those that have not had hardware issues and are enjoying consistent results. So what about it? Post your positive results.

I'm strictly looking for results from Telo owners. I also notice that there is a difference between my Telo (purchases January of this year) and the older Telos. Not just the fact that the older models had a Wall port (which mine does not), but the volume, brightness and page buttons used to be on the left of the touch panel, whereas they are along the top of mine. Is there a correlation between these different models and failures?

If you feel like responding, please record the following in your post.

1. Age of Telo 2yrs + 4 mos.
2. Does your Telo have a Phone port and a Wall port (Yes or No) ? Yes
3. If you have a Wall port on your Telo, do you utilize it (Yes or No) ? No
4. Are the volume, brightness and page buttons on the top (Yes or No) ? Yes
5. Did your power supply require replacement (Yes or No) ? No
6. Is your Telo Phone port connected to house wiring (Yes or No) ? Yes
7. Is your Telo power plugged into a surge protector (Yes or No) ? No
8. Is your Telo power plugged into a UPS (Yes or No) ? Yes
9. Do you use the WiFi adapter (Yes or No) ? No
10. Do you use the Bluetooth adapter (Yes or No) ? No
11. Are there strong magnetic fields near your Telo such as a CRT Monitor, an induction charger such as Powermat, or large speaker magnets (Yes or No) ? No
#94208 by EX Bell
Tue Mar 20, 2012 5:05 pm
Thanks for the replies so far. Few of them made me :)
Good to see so far that there several positive experiences as I suspected, mine included of course, but I'm early in the life cycle of my Telo. Please keep the responses coming.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests