Reboot button in the oma setup so you can remotely reboot

Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
Post Reply
Lilly's_Closet
Posts: 108
Joined: Wed May 19, 2010 11:10 am

Reboot button in the oma setup so you can remotely reboot

Post by Lilly's_Closet » Mon Mar 14, 2011 7:13 am

It just makes sense. I am talking about in the setup page of your ooma box not the my ooma web console.

The ability to power cycle your ooma without going into the basement or as I call it the dungeon

:o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock:

User avatar
Bobby B
Ooma Moderator
Posts: 1457
Joined: Mon Feb 18, 2008 8:41 pm
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: Reboot button in the oma setup so you can remotely reboot

Post by Bobby B » Mon Mar 14, 2011 1:06 pm

Bug 10441 has been filed for this functionality.
Bobby B

User avatar
EA PA
Posts: 576
Joined: Sat Jan 22, 2011 11:19 am

Re: Reboot button in the oma setup so you can remotely reboot

Post by EA PA » Mon Mar 14, 2011 1:27 pm

Lilly's_Closet wrote:It just makes sense. I am talking about in the setup page of your ooma box not the my ooma web console.

The ability to power cycle your ooma without going into the basement or as I call it the dungeon

:o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock:
Your problem is identified and solved:

OOMA telo should be proudly displayed as the centerpiece of your finest living area :cool: vs. the dungeon :x - fully accessible for presentation to guests, allowing OOMA to provide smooth adjustable ambient lighting to accompany those special evenings; a must have accoutrement to luxury living.

When so located, booting is a breeze with full unfettered maintenance access!
Customer Since: 12/2010
Telecom Equipment: 1 Telo, 1 Handset, (4) Dect 6 Uniden DECT1580-4WXTPT
IN THE MONEY: 09/2011
Poor Legacy Carrier: Frontier

Lilly's_Closet
Posts: 108
Joined: Wed May 19, 2010 11:10 am

Re: Reboot button in the oma setup so you can remotely reboot

Post by Lilly's_Closet » Mon Mar 14, 2011 2:00 pm

Thank you Bobby B I think that the remote reboot functionality will help many people.

EA PA I would love to display my ooma to all it in all its glory...but it’s hard to sell that vision to my wife ;)
Last edited by Lilly's_Closet on Tue Mar 15, 2011 6:13 am, edited 1 time in total.

User avatar
EA PA
Posts: 576
Joined: Sat Jan 22, 2011 11:19 am

Re: Reboot button in the oma setup so you can remotely reboot

Post by EA PA » Mon Mar 14, 2011 2:19 pm

Lilly's_Closet wrote:Thank you Bobby B I think that the remote reboot functionality will help many people.

EA PA I would love to display my ooma to all it in all its glory...but it’s hard to sell that vision to the wife ;)
Ah - understand - mine is ready to frisbee it as well.. hard sell for sure
Customer Since: 12/2010
Telecom Equipment: 1 Telo, 1 Handset, (4) Dect 6 Uniden DECT1580-4WXTPT
IN THE MONEY: 09/2011
Poor Legacy Carrier: Frontier

Post Reply