outgoing caller ID has been fine for over a year, but now...

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
Zindar
Posts: 82
Joined: Wed Oct 07, 2009 5:16 pm

outgoing caller ID has been fine for over a year, but now...

Post by Zindar » Sun Nov 14, 2010 7:26 am

My outgoing caller ID has been working fine ever since I got ooma a long time ago, but now out of the blue says OOMA, INC to others' phones. How could this happen, and what is the solution?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: outgoing caller ID has been fine for over a year, but now...

Post by lbmofo » Mon Nov 15, 2010 10:16 am

Do you have 2 numbers?

Check out your number here: http://tnid.org
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Zindar
Posts: 82
Joined: Wed Oct 07, 2009 5:16 pm

Re: outgoing caller ID has been fine for over a year, but now...

Post by Zindar » Wed Nov 24, 2010 11:48 am

lbmofo wrote:Do you have 2 numbers?

Check out your number here: http://tnid.org
Ohhhhh, I found out I'm mistaken when I said my outgoing caller ID used to work. I thought it did, but it turns out that since some people have my number programmed in their cell phones, their contact list does a match and pops up my name. I talked to my neighbor and he tells me, it's always said ooma, inc on his landline ever since I first got ooma, so my outgoing caller ID has never been right.

I did provide it when I signed up for ooma, so as far as I know, I've done everything correctly. Does anybody know what I should do to get this fixed? I have a feeling this quesetion has been asked before, so I'll search these forums to see if I can find the answer.

Zindar
Posts: 82
Joined: Wed Oct 07, 2009 5:16 pm

Re: outgoing caller ID has been fine for over a year, but now...

Post by Zindar » Wed Nov 24, 2010 12:00 pm

From what I read elsewhere here, I should contact ooma customer service. I've just done so, and he claims I'll have this fixed within 7-10 business days. Hopefully this works out, so I'll check back then.

Zindar
Posts: 82
Joined: Wed Oct 07, 2009 5:16 pm

Re: outgoing caller ID has been fine for over a year, but now...

Post by Zindar » Tue Jan 25, 2011 6:36 am

By the way, they did fix this as they promised and all is well with my phone system.

geobernd
Posts: 16
Joined: Sat Nov 06, 2010 5:53 pm

Re: outgoing caller ID has been fine for over a year, but now...

Post by geobernd » Tue Jan 25, 2011 4:55 pm

Mine showed my name initially and about 1 1/2 weeks ago several callee's reported Ooma instead of my name. Just emailed support to hopefully get it fixed... Maybe it's a systematic issue and the dropped the CNAM database under someones desk...

Post Reply