Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#68001 by ladysman
Mon Nov 01, 2010 8:45 am
This has popped up in the last couple of days. My wife uses the home phone much more than I do (as does my daughter) so i'm relaying the message. :)

"Go to make a phone call and after 1 ring it is silence. The other caller calls us back saying they kept saying hello but I could never hear that and hey can't hear me. "

Anything I ened to check?
#68055 by Legal Eagle
Mon Nov 01, 2010 8:43 pm
I had that problem when I was making calls. I could hear the other side, but they could not hear me. I rebooted the Ooma and the problem is fixed.
#68918 by xtomik
Fri Nov 12, 2010 12:31 pm
I've been having this problem for the last week or so.

Call a number, hear a ring or two, then silence. Apparently the other party is picking up, but we can't hear anything. A couple of times I've also heard bad static instead of cold silence.

So far this only seems to affect outgoing calls. If the person I called, calls back, the call has been fine.
#68931 by ladysman
Fri Nov 12, 2010 5:25 pm
xtomik wrote:I've been having this problem for the last week or so.

Call a number, hear a ring or two, then silence. Apparently the other party is picking up, but we can't hear anything. A couple of times I've also heard bad static instead of cold silence.

So far this only seems to affect outgoing calls. If the person I called, calls back, the call has been fine.


Sporadically happening to us still as well. :cry:

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests