google voice not ringing on OOMA

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
harleyjess
Posts: 16
Joined: Fri Feb 19, 2010 8:02 am

google voice not ringing on OOMA

Post by harleyjess » Fri Apr 30, 2010 4:08 pm

I set up Google voice to ring on my second line at OOMA ( dedicated to Google voice)-- when I first did this it worked fine- when I dial out from telo- it shows my google voice number- and when someone called my google voice it rang on my Telo

after a few days- people couldnt get thru to me on google voice-- my telo wouldnt show any call and my iphone where my google voice always rings would ring once then stop

When i set my google voice to ring on my first line on telo all works fine- ????? can someone explain this- ? :?: :?:

inrame
Posts: 354
Joined: Mon Feb 09, 2009 5:58 am
Location: Mouse-House, Florida

Re: google voice not ringing on OOMA

Post by inrame » Fri Apr 30, 2010 5:43 pm

so what would the caller hear? have you double checked your settings on my.ooma.com? maybe something got jacked up there (or on google). might try rebooting the Telo too.

harleyjess
Posts: 16
Joined: Fri Feb 19, 2010 8:02 am

Re: google voice not ringing on OOMA

Post by harleyjess » Fri Apr 30, 2010 7:52 pm

caller gets nothing- phone rings once ( from caller side- ) then nothing - no vmail , no busy , no ring-- really strange-- I have reset ooma but to no avail-- IF HOWEVER I SET MY GOOGLE VOICE TO THE FIRST LINE , NOT THE DEDICATED LINE- MY TELO DOES RING AND WORK FINE- really strange

inrame
Posts: 354
Joined: Mon Feb 09, 2009 5:58 am
Location: Mouse-House, Florida

Re: google voice not ringing on OOMA

Post by inrame » Sat May 01, 2010 12:28 pm

what happens if you dial your Oooma dedicated GV number directly from your cell phone or something? it works the same for me as if i was calling the primary line (though it really wasn't designed for that.. curious to know it might work for you)

harleyjess
Posts: 16
Joined: Fri Feb 19, 2010 8:02 am

Re: google voice not ringing on OOMA

Post by harleyjess » Sat May 01, 2010 6:39 pm

if i dial the dedicated line- same thing happens as if someone calls my google number- rings a half ring then nothing- phone lights up but never actually rings-- caller ( me) hears the half ring then silence !! yet if call main line on ooma works fine

Post Reply