Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#50848 by Groundhound
Fri Mar 19, 2010 1:55 pm
nguyentphu1984 wrote:How can I re setup VM? Thank you!

Pick up a phone connected to your Ooma and then press the play button on the Ooma, follow the prompts.
#50949 by Groundhound
Sun Mar 21, 2010 5:26 am
nguyentphu1984 wrote:It doesn't work because I delete Ooma VM setup :( May you help me? Thanks!

I'm not sure what the problem is then. You will likely need to call customer service for help.
#50957 by DTMF
Sun Mar 21, 2010 8:05 am
nguyentphu1984 wrote:It doesn't work because I delete Ooma VM setup :( May you help me? Thanks!
Pick up the phone connected to your Ooma and dial your own number. You'll be connected to voicemail. From there, you can follow the prompts.
#51335 by nguyentphu1984
Thu Mar 25, 2010 4:52 pm
DTMF wrote:
nguyentphu1984 wrote:It doesn't work because I delete Ooma VM setup :( May you help me? Thanks!
Pick up the phone connected to your Ooma and dial your own number. You'll be connected to voicemail. From there, you can follow the prompts.

It doesn't work. :(
#51336 by nguyentphu1984
Thu Mar 25, 2010 4:53 pm
Groundhound wrote:
nguyentphu1984 wrote:It doesn't work because I delete Ooma VM setup :( May you help me? Thanks!

I'm not sure what the problem is then. You will likely need to call customer service for help.

Do you have customer service's phone number? Thanks
#51337 by murphy
Thu Mar 25, 2010 4:55 pm
nguyentphu1984 wrote:
Groundhound wrote:
nguyentphu1984 wrote:It doesn't work because I delete Ooma VM setup :( May you help me? Thanks!

I'm not sure what the problem is then. You will likely need to call customer service for help.

Do you have customer service's phone number? Thanks


https://www.ooma.com/company/contact

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests