Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#49132 by mthomtech
Mon Mar 01, 2010 8:51 pm
I haven't run into that before. But no, the only way that I know of is to turn down the volume on the individual phones.
#49134 by mthomtech
Mon Mar 01, 2010 8:54 pm
If you decide to keep Premier service, then you can keep the second number. Otherwise it will go away when Premier expires, i believe.

When did your port complete? And did you have your landline integrated? The only reason I ask, is that seems like it might be a common thread to the others that had the issue.
#49137 by mthomtech
Mon Mar 01, 2010 9:04 pm
Sorry - you had the port date in your original post :)

That is strange ... I see a few other posts with similar circumstances ... usually just after a port.

Just searching through the forums, I see a couple of theories ... one is that callers from the company that you ported from will experience this until you are fully out of their system. They other theory seems to be restricted calls. Neither may be the same in your case since it is your wife's work and cell phone.

Have you tried your wife's cell after you power cycled?
#49138 by jholland75
Mon Mar 01, 2010 9:11 pm
No, everyone in the house is asleep. I have to wait for another day. Some of her calls come through fine. FYI, I just got an email yesterday from Qwest saying they assigned another number to my DLS. Maybe that was the end of the port process.
#49139 by mthomtech
Mon Mar 01, 2010 9:14 pm
Sounds good ... hopefully, it's self correcting.

Keep an eye on it and also check the call logs to see if you can pinpoint which numbers (if there is anything in common) that it's happening with.
#49144 by murphy
Tue Mar 02, 2010 4:00 am
jholland75 wrote:The temp number still shows up in my account... Do I get to keep that number? Will I be charged for having it?


If you have Premier service, it will stay on your account at no additional charge.
If you don't have Premier service, it will go away when the Premier trial ends,
#49673 by jholland75
Fri Mar 05, 2010 8:33 pm
We still have the same issue going on when our phone is called from my wife's work number. Her number has caller ID blocking so it shows up as "unknown" and some times it rings for 2 seconds then disconnects the call. I have not had this issue except for from her work or cell phone.

Any advise would be greatly appreciated.

Jason
#49696 by murphy
Sat Mar 06, 2010 4:11 am
jholland75 wrote:We still have the same issue going on when our phone is called from my wife's work number. Her number has caller ID blocking so it shows up as "unknown" and some times it rings for 2 seconds then disconnects the call. I have not had this issue except for from her work or cell phone.

Any advise would be greatly appreciated.

Jason

Do you have anonymous call blocking enabled in your my.ooma account?
If you do, it's working as designed.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests