Do you get an Ooma number without Premier

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
hteinlin
Posts: 51
Joined: Wed Nov 18, 2009 8:57 pm

Do you get an Ooma number without Premier

Post by hteinlin » Thu Nov 19, 2009 8:12 pm

I'm on the trial right now with an integrated landline.

I also have two numbers landline and Ooma number right now.

After my trial expires do I lose my Ooma number or will I have to pay extra for it?

dtalwar
Posts: 409
Joined: Thu Jul 16, 2009 8:27 pm
Location: Gold River, CA

Re: Do you get an Ooma number without Premier

Post by dtalwar » Thu Nov 19, 2009 8:30 pm

You don't lose your core (first) Ooma number.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Do you get an Ooma number without Premier

Post by WayneDsr » Thu Nov 19, 2009 8:57 pm

You main number is the integrated landline. When Premier expires I believe you will loose the ooma number.

Wayne

dtalwar
Posts: 409
Joined: Thu Jul 16, 2009 8:27 pm
Location: Gold River, CA

Re: Do you get an Ooma number without Premier

Post by dtalwar » Thu Nov 19, 2009 9:18 pm

hteinlin, Wayne may be right. I didn't realize that your main number was your integrated landline's. I should've read your post more carefully.

Post Reply