Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#33401 by ajw522
Sun Nov 15, 2009 8:43 pm
Starting around 8:30PM PST, I couldn't call the 949 area code at all. I get a busy signal. Anyone else experiencing this?
#33402 by dtalwar
Sun Nov 15, 2009 8:47 pm
I am not able to either ... I have tried area codes 916, 650 ... get a busy signal. Started aroung 8:30 PM PST just like you reported.
#33405 by ajw522
Sun Nov 15, 2009 8:51 pm
Exactly! I can call others in the ooma network with 949 area code, but no one else. Any fixes found?
#33408 by dtalwar
Sun Nov 15, 2009 8:55 pm
No fixes yet. Ooma isn't reporting any outages. I might call the support number if it doesn't come back up in a few minutes.
#33409 by ajw522
Sun Nov 15, 2009 8:56 pm
Support is closed right now. I hope the moderator sees this soon!
#33412 by ajw522
Sun Nov 15, 2009 9:05 pm
UPDATE: Calling is back up for me. What about you dtalwar?
#33415 by dtalwar
Sun Nov 15, 2009 9:14 pm
Yep, it is back up now ... thank for letting me know! Wonder what happened there for about 30-35 minutes ...
#33416 by ajw522
Sun Nov 15, 2009 9:14 pm
dtalwar wrote:Yep, it is back up now ... thank for letting me know! Wonder what happened there for about 30-35 minutes ...


Yah, I agree! Hopefully some explanation will be given soon.
#33510 by Dennis P
Mon Nov 16, 2009 11:56 am
One of our carrier partners did some emergency maintenance without telling us about it. This should be pretty rare. Sorry for the inconvenience.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests