Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#10101 by UsualNoise
Thu May 21, 2009 6:25 pm
OK, I'm stumped. I have two phone numbers associated with my account. Sometime today the first phone number stopped working for incoming calls (in area code 518). When people call (local or out of area) they hear the message "We are unable to complete your call at this time." I can still make outgoing calls, and the phone number shows up correctly on others caller IDs.

Strangely, the second phone number (assigned to a completely different area code, 208) still works for receiving calls. Any ideas at all? I'll call tech support tomorrow but I'm posting in case anyone has seen this before.
#10121 by mmolnar
Fri May 22, 2009 5:59 am
I'm having the same problem (area code 518 also). Any news on this? It's been going on for a couple of days now.

Matt
#10124 by WayneDsr
Fri May 22, 2009 6:55 am
If you want news call Customer Service at 888-711-6662. That's the only way to get something like that fixed.

Wayne
#10128 by NavyMustang
Fri May 22, 2009 7:24 am
Yeah, no INBOUND calls in 518... My long distance number works fine though.

Funny, my line just rang in for a brief second. One ring but the Caller ID said unavailable. I looked at my ooma Lounge call log and it says that the call came through on my 518 number ("unavailable" for the CID there as well). I tried to call from my cell phone and still got "your call cannot be completed at this time". Perhaps they're working on it.

Are any of you in 518 having the same issues as I am with regards to callers not hearing ringback? Check out the following thread for more info:

http://forums.ooma.com/viewtopic.php?f=5&t=225&p=10120#p10120

Mike
#10130 by murphy
Fri May 22, 2009 8:32 am
If no one bothers to call them and report it, they are very unlikely to be working on it.
#10136 by UsualNoise
Fri May 22, 2009 8:53 am
I contacted customer support and they said they are working on it; the woman said she'll likely be calling me back "soon" regarding a fix. So, good news for anyone in the same boat.
#10152 by hfgfrpm
Fri May 22, 2009 1:10 pm
UsualNoise, I had the same problem in the 518 area code, was down for the same period.

Are you having problems with inbound callers receiving no ringback tone?
#10246 by mujybeto
Sun May 24, 2009 4:50 pm
Having the same issue in area code 716 since Friday May 22... Anyone else with same issue? I just emailed customer support, but since it is a holiday weekend, not expecting too much.
Thanks.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests