Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#106899 by Healthe
Wed Feb 20, 2013 10:49 am
Hi,
I just called my mom and she said that she had been trying to call me today, but all she gets is a click, no ringing. Is there a problem at OOMA today? I normally don't have any problems, that I know of. I own the OOMA Hub. Thanks, Sandy :?
#106900 by WayneDsr
Wed Feb 20, 2013 10:53 am
Everything is ok here. Do you have a cell phone you can use to confirm this?

I would disconnect your Ooma device from the power for about 25 seconds and reconnect. Let it boot up to blue and have her test again.

Wayne
#106902 by Healthe
Wed Feb 20, 2013 11:21 am
Hi Wayne,
Thanks for your reply! I did unplug the OOMA, router & modem for 25 seconds and even rebooted my computer, then plugged it all back in. But it still did not work.

I don't have a cell phone to try it, I've been calling my mom to try and call me each time I tested. Are there any other reasons it could happen? I do live in Michigan and it's been windy lately, so it may be an outside line. Is that possible? My mom did make a repair call to the phone company. Maybe tomorrow it will work!

Thanks, Sandy :)
#106903 by lbmofo
Wed Feb 20, 2013 11:28 am
Perhaps, your mom is the only one having issues calling because of her phone line condition....try another person to call you to see?
#106908 by Healthe
Wed Feb 20, 2013 12:49 pm
Hi,
Thanks for all the tips! I did do a hard set on the HUB, but still not working. I had another person try and call, but I'm unable to get calls. Any other suggestions?

Thanks, Sandy :?
#106910 by WayneDsr
Wed Feb 20, 2013 12:56 pm
I would call customer support and let then know the issue. They may be able to help.

Wayne

Customer Support

Phone: 1-888-711-OOMA (6662)
Hours: Weekdays 7am-7pm PT, Weekends 8am-5pm PT
#106911 by WayneDsr
Wed Feb 20, 2013 12:57 pm
As an after thought you might want to power cycle your modem/router as well. (turn off, wait 25 seconds and turn on)

Wayne
#106915 by Healthe
Wed Feb 20, 2013 2:37 pm
Hi Wayne,
Thanks for your help. But, no luck. I'm working with OOMA Customer Service right now and I'll let you know if they are able to fix the problem. Sandy :(
#106916 by WayneDsr
Wed Feb 20, 2013 2:38 pm
Healthe wrote:Hi Wayne,
Thanks for your help. But, no luck. I'm working with OOMA Customer Service right now and I'll let you know if they are able to fix the problem. Sandy :(

Yes, please report back, I'm sure we'd all like to know the outcome!

Wayne

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 15 guests