iphone issue?

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
samcam13
Posts: 2
Joined: Sat Mar 31, 2012 9:39 am

iphone issue?

Post by samcam13 » Sat Mar 31, 2012 9:44 am

Hi all,
just noticed last few days if I try to access my ooma from my Iphone I cannot get messages. I get the text message that notifys me there is a message and click on the link provided to my ooma. It lets me go all the way to my messages and when I click on one I get a "error message not found" I can access my ooma from laptop or desktop fine and get messages but I REALLY use my phone to check messages. anyone run into this?
Thanks
sam

samcam13
Posts: 2
Joined: Sat Mar 31, 2012 9:39 am

Re: iphone issue?

Post by samcam13 » Sat Mar 31, 2012 10:00 am

oh I forgot to add, it is just on the mobile version. if i go to the full ooma site it works fine...

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: iphone issue?

Post by lbmofo » Sat Mar 31, 2012 10:29 am

Seems like a bug. I encounter the same behavior.

If you have Premier, on the Voicemail Forwarding and Notifications option, you can specify:

Type: Email
Email Address: MMS address of your phone (example for AT&T cell phone is number@mms.att.net; if you have different carrier, look up the address convention here: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ca ... MS_transit)
Attachment options: Audio file

Then you can just listen to the mp3 attached right on your phone via 1 click/touch.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

manheim
Posts: 1
Joined: Sun Apr 08, 2012 4:46 pm

Re: iphone issue?

Post by manheim » Sun Apr 08, 2012 4:50 pm

Definitely in a bug in the mobile website. Same issue here. It worked a few weeks ago.

Has anyone gotten a response from Ooma yet about it?

mando
Posts: 4
Joined: Thu Apr 05, 2012 7:45 pm

Re: iphone issue?

Post by mando » Mon Apr 09, 2012 8:12 pm

It's been weeks. No response at all from Ooma.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: iphone issue?

Post by lbmofo » Mon Apr 09, 2012 9:13 pm

Someone should call in a ticket on this item.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

remaker
Posts: 8
Joined: Wed Jun 09, 2010 9:44 am

Re: iphone issue?

Post by remaker » Mon Apr 16, 2012 6:17 pm

They JUST fixed it today, works on iPhone 4S with Safari.

myamoo
Posts: 1
Joined: Mon Jun 18, 2012 7:59 am

Re: iphone issue?

Post by myamoo » Mon Jun 18, 2012 8:00 am

Still have issue on iPhone 4s with both mobile and full site within Safari.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: iphone issue?

Post by lbmofo » Mon Jun 18, 2012 8:06 am

VM playing seems to work okay with mobile my Ooma com. What kind of error do u see or what is the behavior?
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply