New Voicemail But No Blinking Play Button

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
levelbest
Posts: 10
Joined: Thu Apr 16, 2009 6:45 pm

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by levelbest » Thu Apr 16, 2009 7:47 pm

WayneDsr wrote:Don't misunderstand me. Ooma is a great product. A few clitches here and there just like other services.
A non blinking light is hardly a major issue! They will fix it!

Go ahead, bring ooma back to COSCO.
That would be your loss.


Wayne
Wayne - lets not be too harsh man - he's a new user (like me) and when you sign up and see that the last 2-3 days have been a bit of a mess for Ooma, you get a little worried. I think it's understandable. I am sure they will fix it but I understand his worries.

To you - it not being a major issue is relative to the level of importance of your communications. I could see if it went on for a few days, hitting the play button multiple times just to check to see if something is there would get quite annoying. Anyway...

My guess is based on what's happening and the responsiveness, this service will grow stronger thru the setbacks and this like the other items will quickly be addressed.

User avatar
Dennis P
Ooma Moderator
Posts: 1858
Joined: Fri Apr 25, 2008 9:09 am
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by Dennis P » Thu Apr 16, 2009 10:28 pm

Investigating. To answer one of the posts, this is almost certainly not a hardware issue.

User avatar
Dennis P
Ooma Moderator
Posts: 1858
Joined: Fri Apr 25, 2008 9:09 am
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by Dennis P » Thu Apr 16, 2009 10:35 pm

Problem fixed. Issue was related to the new VPN servers that were installed recently, so affected a subset of users.

User avatar
nitecourt
Posts: 96
Joined: Wed Feb 18, 2009 5:44 pm
Location: Erie, PA
Contact:

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by nitecourt » Fri Apr 17, 2009 2:04 pm

Thanks Dennis.

Working now!
Dennis P wrote:Problem fixed. Issue was related to the new VPN servers that were installed recently, so affected a subset of users.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by WayneDsr » Fri Apr 17, 2009 2:11 pm

Yep, working great, thanks Bobby B!

Wayne

mikepatel_99
Posts: 5
Joined: Thu Apr 16, 2009 4:21 pm

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by mikepatel_99 » Fri Apr 17, 2009 3:41 pm

================
Don't misunderstand me. Ooma is a great product. A few clitches here and there just like other services.
A non blinking light is hardly a major issue! They will fix it!

Go ahead, bring ooma back to COSCO.
That would be your loss.


Wayne
======================
Please don't take me wrong. I like the product but don’t want to deal with on-going issue. I just want to make sure these guys are supporting the product to best of their ability and we are not having outages after outages and dealing with issue everyday.

Thanks,

Mike

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by WayneDsr » Fri Apr 17, 2009 7:14 pm

Easy to find. Check back in the forums for any outage issues prior to this week. Issues you'll find:
Porting issues, DSL vs Scout issues and a few others that are not directly fault of ooma. A few are and fixed almost immediately.

The forum is a place for help, and there are many here that put lots of time in for no reason other than to help.

How much better can it get?

Welcome!

Wayne

mikepatel_99
Posts: 5
Joined: Thu Apr 16, 2009 4:21 pm

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by mikepatel_99 » Sat Apr 18, 2009 11:48 am

Guys,

Looks like the issue is fixed. Took them a little time but they fixed it.

Appreciate the help.

Thanks,

MJP.

User avatar
nitecourt
Posts: 96
Joined: Wed Feb 18, 2009 5:44 pm
Location: Erie, PA
Contact:

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by nitecourt » Sun Apr 19, 2009 4:59 pm

Actually it was fixed in less than 12 hours for me when I originally posted about the issue. Excellent in my opinion compared to my last VOIP provider.

mikepatel_99 wrote:Guys,

Looks like the issue is fixed. Took them a little time but they fixed it.

Appreciate the help.

Thanks,

MJP.

mikepatel_99
Posts: 5
Joined: Thu Apr 16, 2009 4:21 pm

Re: New Voicemail But No Blinking Play Button

Post by mikepatel_99 » Mon Apr 20, 2009 8:20 am

Hello,

Since, things are working I love the little box, clarity on the voice is great. I love it.

And, getting great help from forums users to fix minor things.

Appreciate everyone's help.

Thanks,

MJP

Post Reply