New VMAIL Server has incorrect Time Settings

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
schneid
Posts: 7
Joined: Fri Feb 11, 2011 10:33 am

Re: New VMAIL Server has incorrect Time Settings

Post by schneid » Tue Dec 13, 2011 3:05 pm

thunderbird wrote:Go to ucp.php?i=165 and see if you have your time zone set correctly.
That is for THIS Forum NOT Oooma VMail.

User avatar
Bobby B
Ooma Moderator
Posts: 1457
Joined: Mon Feb 18, 2008 8:41 pm
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: New VMAIL Server has incorrect Time Settings

Post by Bobby B » Wed Dec 14, 2011 9:55 am

The correct time (adjusted for your timezone) should be displayed on your My Ooma account now.
Bobby B

bryanlyle
Posts: 361
Joined: Mon Mar 30, 2009 4:11 pm

Re: New VMAIL Server has incorrect Time Settings

Post by bryanlyle » Wed Dec 14, 2011 10:04 am

Mine are actually wrong now in the Call Logs. I am pretty sure they were correct this AM.
follow me on twitter: @bryanlyle

User avatar
Bobby B
Ooma Moderator
Posts: 1457
Joined: Mon Feb 18, 2008 8:41 pm
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: New VMAIL Server has incorrect Time Settings

Post by Bobby B » Wed Dec 14, 2011 10:09 am

Let me ask our web team to check out the call log times.
Bobby B

bryanlyle
Posts: 361
Joined: Mon Mar 30, 2009 4:11 pm

Re: New VMAIL Server has incorrect Time Settings

Post by bryanlyle » Wed Dec 14, 2011 10:23 am

Call logs are correct now.
follow me on twitter: @bryanlyle

Post Reply