Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#6370 by kdmc69
Mon Apr 13, 2009 10:17 am
Down in Raleigh, NC.
#6374 by peterlin
Mon Apr 13, 2009 10:18 am
I can't login to my account either. I wanted to activate multi-ring, so I could have the calls forwarded to my mobile phone. I guess I'm out of luck.
#6377 by scots
Mon Apr 13, 2009 10:19 am
Tried calling my ooma line. Got no ring for about 45 to 60 seconds, then heard someone talking. I think it was voicemail, but it was so garbled I couldn't understand any of it. Tried calling again. It rang for about 90 seconds and then I got the same badly garbled voice that I couldn't understand. I'm also unable to login to the Lounge. I get a message that says "Invalid login" when I try to login.

This kinda sucks. I'm expecting a call today to let me know when my new refrigerator is going to be delivered tomorrow. I hope they try my cell phone.
#6378 by houseofboys
Mon Apr 13, 2009 10:19 am
peterlin wrote:I can't login to my account either. I wanted to activate multi-ring, so I could have the calls forwarded to my mobile phone. I guess I'm out of luck.
I can't login either... "Invalid Login" Well, crap.
#6384 by nefoma
Mon Apr 13, 2009 10:21 am
http://setup.ooma.com/

Internet: Connected
Ooma Core: Connecting, please wait...
Phone Line: Disconnected
Ooma Services
Phone Setup: Your phone line is configured for the ooma network
Second Line: Enabled
Voice Mail: Enabled
#6390 by funone46
Mon Apr 13, 2009 10:24 am
Down in Michigan too
#6399 by kdmc69
Mon Apr 13, 2009 10:28 am
Just tested the multi-ring. It does not work. Must be a major outage!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests